Blog

05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Είσαι εκπαιδευτικός και σε ενδιαφέρει να εργαστείς ως αρχηγός – συνοδός σε εκδρομές ?

0 comments 0 share
Το Grecos.gr Travel απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσφέροντας εργασία ως αρχηγό – συνοδό σε εκδρομές σε περιόδους που δεν παρακωλύεται το εκπαιδευτικό έργο, όπως είναι τα Χριστούγεννα, η Καθαρά Δευτέρα, το Πάσχα, του Αγίου Πνεύματος και το καλοκαίρι !
 
Ποια προσόντα απαιτούνται :
  • Εμπειρία ως συμμετέχων σε εκδρομές εξωτερικού και Ελλάδας
  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Επικοινωνία και μεταδοτικότητα
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Ευχάριστη ταξιδιωτική διάθεση 
 
Καθήκοντα :
O αρχηγός – συνοδός, ως εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου οφείλει να είναι σε θέση να διεκπεραιώνει ζητήματα και στον τόπο προορισμού, με σκοπό την ορθή εκτέλεση της εκδρομής. Πιο αναλυτικά, πρέπει να είναι σε θέση πριν το ταξίδι, να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για τον προορισμό, τις ταξιδιωτικές διαδικασίες, το πρόγραμμα της εκδρομής, τις παροχές που έχουν αγοράσει οι πελάτες και ό,τι άλλο κρίνεται σκόπιμο.

Καθημερινά κατά την παραμονή στον προορισμό οφείλει να δίνει πληροφορίες για τόπο επίσκεψης, να εξηγεί το ημερήσιο πρόγραμμα και να φροντίζει για την όσο το δυνατόν πιστότερη τήρησή του. Επίσης, λύνει απορίες, δίνει συμβουλές για διάφορα θέματα (ψώνια, επισκέψεις, τόπους ενδιαφέροντος, φαγητό, διασκέδαση, αθλητικές δραστηριότητες, προσκυνήματα, αξιοθέατα) και διαχειρίζεται παράπονα και δυσκολίες που προκύπτουν.

Ενημερώνει και διευθετεί τις συμμετοχές σε προαιρετικές εκδρομές και άλλες δραστηριότητες και ελέγχει αν οι συμφωνίες για τις παροχές των υπηρεσιών πραγματοποιούνται σωστά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας :
Πασχάλης Γερεμπακάνης: 6983668346 / 2310 55 55 56
Email: [email protected]  
Διεύθυνση: Ναύαρχου Κουντουριώτου 19, Θεσσαλονίκη 
 
 
Δικαιούται να εργαστεί και ιδιωτικά, ενώ είμαι εκπαιδευτικός; Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου!!
 
Όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί της δημόσιας εκπαίδευσης οδηγούνται στην αναζήτηση δεύτερης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Πράγματι επιτρέπεται σε έναν εκπαιδευτικό μόνιμο ή αναπληρωτή να παρέχει ιδιωτικό έργο επ’ αμοιβή, αρκεί να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις και να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία. Συγκεκριμένα, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος πριν αρχίσει να εργάζεται ιδιωτικά να απευθυνθεί στην υπηρεσία του και να υποβάλλει στο οικείο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ αίτηση για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου! Δείτε εδώ αναλυτικά: https://e-wall.net/26660/dikaioumai-na-ergasto-kai-idiotika-en/