4ήμερη Κρουαζιέρα σε 4 νησιά του Αιγαίου και την Τουρκία Από Λαύριο

Κρουαζιέρα, 4 ημέρες

Λαύριο-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ηράκλειο-Σαντορίνη

ΑΠΟ 299 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Λαύριο - Μύκονος
Μια παραθαλάσσια πόλη με το τρίτο μεγαλύτερο Αττικό λιμάνι, το Λαύριο έχει μεγάλη αγορά για να κάνετε τη βόλτα σας αλλά και μεγάλη ιστορία. Ήταν από τις πλουσιότερες αρχαίες πόλεις λόγο της αλιείας και έχει μοναδικές φυσικές ομορφιές όπως τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου! Μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Σούνιο και την Καμάριζα και να απολαύσετε τις υπέροχες δαντελωτές παραλίες!
Την πρώτη ημέρα της κρουαζιερας θα βρεθείτε στη Μυκονο, όπου το απογευματάκι θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήστε σε κάποιο από τα πολλά κοσμοπολίτικα στέκια του νησιού ή να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο από τα διεθνώς γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.
2η ημέρα Κουσάντασι - Πάτμος
Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε σε μια άλλη χώρα, καθώς το πλωτό σας ξενοδοχείο θα έχει φτάσει στο Κουσάντασι της γειτονικής Τουρκίας. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε τα πρωινά σας ψώνια στο ανατολίτικο παζάρι της μικρής παραλιακής πόλης και όσοι έχετε όρεξη μπορείτε να επισκεφθείτε και την Αρχαία Έφεσο, λίγα χιλιόμετρα μακριά.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθείτε στην Πάτμο, το νησί της αποκαλύψεως. Πρόκειται για ένα νησί που όποιος το επισκεφθεί παραδέχεται πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, είτε είστε θιασώτες του θρησκευτικού τουρισμού είτε όχι, ενώ σίγουρα όλοι θα απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.
3η ημέρα Ηράκλειο - Σαντορίνη
Προτελευταίος σταθμός αυτής της κρουαζιερας είναι η λεβεντογέννα Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηρακλειο. Ολόκληρο το πρωινό θα βρίσκεστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά την φιλοξενία των Κρητικών.
Τελευταία στάση πριν ολοκληρωθεί η κρουαζιερα σας και ξεκινήσετε τον δρόμο της επιστροφής είναι το ξεχωριστό νησί της Σαντορίνης, που είναι ξακουστό για τα πανέμορφα τοπία του, το ηφαίστειο, τις απίστευτες παραλίες και το ασύγκριτο ηλιοβασίλεμα.
 
4η ημέρα Επιστροφή στο Λαύριο
Το επόμενο πρωί θα σας βρει στο λιμάνι του Λαυρίου, γεγονός που σημαίνει ότι η κρουαζιερα σας έλαβε τέλος.Περνετε πρωινό και αποβιβάζεστε.
ΗΜΕΡΑ   ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ   ΑΦΙΞΗ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Παρασκευή Λαύριο     -       13:00
Παρασκευή Μύκονος 18:00       23:00
Σάββατο Κουσάντασι 07:00       13:00
Σάββατο Πάτμος 16:30       21:30
Κυριακή Ηράκλειο 07:00       12:00
Κυριακή Σαντορίνη 16:30       21:30
Δευτέρα Λαύριο 06:00          -
 
- Βρέφη έως 2 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν €129 -Παιδιά από 2 έως 11 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν €269

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (129€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Επιλεγμένα ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Φιλοδωρήματα
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • €75/άτομο έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές
  • Επίναυλος καυσίμων 6€/ημέρα/άτομο

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές (εκτός από αυτές της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IA

Οι καμπίνες IA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC

Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XA

Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XB

Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC

 

Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SJ

Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SB

Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.
 

ΣΟΥΙΤΑ SG

Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.