ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ 2, 3 ημέρες (Ρ)

Οδικώς, 2,3 ημέρες

Γλύφα-Παναγιά Ντινιούς --Αιδηψός-Προκόπι--Αιδηψός-Βόλος-Εύβοια

ΑΠΟ 89 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ - ΙΣΤΙΑΙΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ (270χλμ.)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν θα επιβιβαστούμε στο πλοίο από τη Γλύφα με προορισμό τον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Μετά την άφιξη μας θα κατευθυνθούμε προς την Παναγία Ντινιούς. Ενα μικρό εκκλησάκι στη Βόρεια Εύβοια, κοντά στην Ιστιαία, όπου υπάρχει θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Επόμενος σταθμός η Ιστιαία που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Βόρειας Εύβοιας, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση. Συνεχίζουμε για Αιδηψό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την φημισμένη λουτρόπολη. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα ΠΡΟΚΟΠΙ (ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ) - ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΑΙΔΗΨΟΣ (195χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι αυτό φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και καφέ. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, κτισμένο στην καρδιά μιας όμορφης πυκνόφυτης έκτασης στην περιοχή Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας. Ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ - ΓΛΥΦΑ - ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (310 χλμ.)
Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την τελευταία μας βόλτα στην Αιδηψό και θα αναχωρήσουμε, μέσω Αγιόκαμπου - Γλύφας, για τον Βόλο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην όμορφη πόλη. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όμορφης παραλίας της πόλης για γεύμα εξ’ ιδίων. Μετά το γεύμα και τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
 
Σημείωση : στο 2ημερο πρόγραμμα την 2η ημέρα θα επισκεφτούμε το Προκόπι (Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος), τον Όσιο Δαβίδ και παραλείπεται η επίσκεψη στο Βόλο.
Περιλαμβάνει:
Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια του F/B Γλύφα - Αγιόκαμπο - Γλύφα. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου μας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει:
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής