Τζουμέρκα

Οδικώς, 4 ημέρες

Τζουμέρκα-Μουσείο Βρέλλη-Πρέβεζα-Πράµαντα-Ιωάννινα-Πάργα-Σύβοτα-Άρτα-Ελλάδα

ΑΠΟ 215 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ- ΠΡΕΒΕΖΑ (350 ΧΛΜ)
Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.30 π.µ. µέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουµε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζοντας και µέσω Ιόνιας οδού φθάνουµε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόµος µας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριµία µε την πόλη και την αρχαία Νικόπολη. Χρόνος για γεύµα εξ’ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας που βρίσκεται στην Πρέβεζα. Ξεκούραση. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ​ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ- ΠΡΑΜΑΝΤΑ– ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160 ΧΛΜ)
Μετά το πρόγευµα θα ακολουθήσουµε µια διαδροµή µε πρώτη µας στάση σε ένα από τα ορεινά χωριά της Περιοχής την Ροδαυγη. Με την περίφηµη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής µε πέτρινο κωδωνοστάσιο. Συνεχίζοντας τη διαδροµή µας περνάµε από την Πλάκα όπου θα δούµε ότι απέµεινε από το στολίδι της περιοχής, το ιστορικό πέτρινο µονότοξο γεφύρι της Πλάκας. Συνεχίζουµε για τα Άγναντα (στάση για καφέ). Λίγα χιλιόµετρα βορειοτέρα τα Πράµατα και το σπήλαιο Ανεµότρυπα, µε τα τρία επίπεδα και τον θάλαµο της Κόκκινης λίµνης που θα επισκεφτούµε. Καθοδόν γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευµα στο ξενοδοχείο. Ρεβεγιόν µε δείπνο στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα ΠΡΕΒΕΖΑ- ΠΕΤΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ- ΑΘΑΜΑΝΙΟ (160 ΧΛΜ)
Πρόγευµα και ξεκινάµε να γνωρίσουµε την απαράµιλλη φυσική οµορφιά της ορεινής Άρτας, µε πρώτη στάση για καφέ στο Πέτα, που έγινε η ιστορική µάχη το 1822, κτισµένο αµφιθεατρικά ατενίζοντας το φράγµα Πουρναριού και την τεχνητή λίµνη του Αράχθου. Ανηφορίζοντας είναι κτισµένο το Βουλγαρελι µε τα αµφιθεατρικά σπίτια, την υπερυψωµένη πλατεία και τις πετρόκτιστες βρύσες «Αρχοντω» και «κρυσταλλώ» µε τα τέσσερα και επτά στόµατα αντίστοιχα, εξαιρετικό στολίδι-στοιχείο της ταυτότητος του χωριού. Θα επισκεφτούµε και την κόκκινη εκκλησία στον οικισµό Παλαιοχώρι γνωστή και ως Παναγίας Βελας και τη Μονή Αγ. Γεωργίου του 1974. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆είπνο ,ξεκούραση και το βραδάκι θα περπατήσουµε στην όµορφη παραλία της Πρέβεζας . ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ΠΑΡΓΑ- ΣΥΒΟΤΑ- ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (480 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη µας γνωριµία η πανέµορφη νησιώτικη Πάργα. Χρόνος για µια σύντοµη γνωριµία και κατευθυνόµενοι βόρεια και παραλιακά θα δούµε τις όµορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουµε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα .Συνεχίζουµε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Περιλαμβάνονται:
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου και εορταστικό δείπνο
  • Πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Εορταστικο δειπνο στο ξενοδοχειο
  • Επίσημος ξεναγός
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης