ΤΗΝΟΣ (Κάθε Παρασκευή βράδυ)

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Τήνος

ΑΠΟ 165 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Ραφήνα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 22:00. Με καθ’ οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.

2η ημέρα Ραφήνα – Τήνος
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη και μεταφορά στο ναό της Μεγαλόχαρης για το πρώτο μας προσκύνημα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος Χρόνος για επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας και τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων, την πινακοθήκη και το αρχαιολογικό μουσείο  και την αγορά της Χώρας.  Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Τήνος – Γύρος Νησιού ή προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο / Πάρο / Άνδρο / Νάξο / Σύρο
Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας  στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Μετά την Θεία κοινωνία πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Στη  συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Κατόπιν περνώντας από το Εξώμβουργο, κάνουμε στάση στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, το λαογραφικό μουσείο καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτικής. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Κάρδιανη, Υστέρνια καταλήγουμε στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και  στο μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με το αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε την παραλία του Πανόρμου. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στην Τήνο. Διανυκτέρευση. Για όσους επιθυμούν, σε συνεννόηση με τον αρχηγό της εκδρομής, μπορούν να συμμετέχουν σε προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο ή Πάρο ή Άνδρο ή Νάξο ή Σύρο.
4η ημέρα Τήνος - Ραφήνα - Θεσσαλονίκη
Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Επίσκεψη και προσκύνημα στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Μήλεσι, το οποίο ιδρύθηκε από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Με καθ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Επιβάρυνση μονοκλίνου +25% Έκπτωση παιδιού 02-12 ετών -30% σε τρίκλινο δωμάτιο
Μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς Ραφήνα & επιστροφή με ακτοπλοϊκό εισιτήριο 100€ χωρίς περιηγήσεις – ξεναγήσεις – συνοδό
Επιβάρυνση για μεταφορά από Σέρρες: 10€ ανά διαδρομή από Καβάλα – Δράμα : 15€ ανά διαδρομή


Περιλαμβάνει:
  • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και συνοδεύει τους εκδρομείς μέχρι το λιμάνι της Τήνου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Δύο διανυκτερεύσεις
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση
  • Μεταφορές –περιηγήσεις - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας στο νησί
 Δεν  Περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων , ποτά , φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 Μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς Ραφήνα & επιστροφή με ακτοπλοϊκό εισιτήριο 100€ χωρίς περιηγήσεις – ξεναγήσεις – συνοδό
 Επιβάρυνση για μεταφορά από Σέρρες: 10€ ανά διαδρομή από Καβάλα – Δράμα : 15€ ανά διαδρομή