Σέριφος

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 5 ημέρες

Σέριφος

ΑΠΟ 260 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΕΡΙΦΟΣ. 550 Χλμ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 05.30  με ενδιάμεσες στάσης για καφέ σε Λάρισα και Λαμία. Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Σέριφο. Άφιξη στο λιμάνι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο και βόλτα στο Λιβάδι, χρόνος ελεύθερος για δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΣΕΡΙΦΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την Χώρα όπου θα περιηγηθούμε τα γραφικά στενά την πλατεία του Αγίου Αθανασίου και το κάστρο, θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε την θέα και τον καφέ μας.  Στην Κάτω Χώρα θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε σε μία από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και βραδινή βόλτα για γεύμα και διασκέδαση στο Λιβάδι. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΣΕΡΙΦΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την παραλία Κουταλάς όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και καφέ στην συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι της παναγίας της Ακρωτηριανής. Επόμενη στάση στο Μεγάλο Λιβάδι όπου και θα επισκεφτούμε το μουσείο των Μεταλλωρύχων  και θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ θα επισκεφτούμε την Χώρα για βόλτα και δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΣΕΡΙΦΟΣ
Πρωινό και θα επισκεφτούμε τον Μονή Ταξιαρχών και στην συνέχεια μπάνιο σε παραλία του νησιού. Γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην χώρα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ, ψώνια και δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
5η ημέρα ΣΕΡΙΦΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για  το Λιμάνι όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για καφέ και  τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές μας και στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά. Άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις για δείπνο και καφέ. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.
Τιμή με δελτία ΟΓΑ : 100 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο


Περιλαμβάνονται:
  •  Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν.  - Περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΝΑϊΑΣ  2* στην Σέριφο με πρωινό.
  • Τα εισιτήρια του πλοίου από Πειραιά – Σέριφο – Πειραιά.
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Δημοτικοί φόροι 
  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο