ΣΑΜΟΣ

Αεροπορικώς, 5,6 ημέρες

Σάμος

ΑΠΟ 365 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΣΑΜΟ - ΠΟΤΟΚΑΚΙ - ΗΡΑΙΩΝ
Αναχώρηση από το αεροδρόµιο της Θεσσαλονίκης, άφιξη στη Σάµο. Θα επισκεφτούµε το αρχαιολογικό µουσείο µε τα πολλά ευρήµατα αρχαϊκής εποχής, είδωλα και γλυπτά, κυρίως από τις ανασκαφές του Ηραίου, (στο µουσείο θα δούµε τον µεγαλύτερο κούρο της Ελλάδος). Στην συνέχεια θα επισκεφτούµε το Ευπαλήνιο όρυγµα (ένα από τα µεγαλύτερα έργα της αρχαιότητας) και το Ηραίων το σηµαντικότερο ιερό του νησιού, στο οποίο λατρευόταν η θεά Ήρα. Γεύµα στο Ποτοκάκι. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Καρλόβασι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευµα ελεύθερο στους εκδροµής στο Καρλόβασι. ∆ιανυκτέρευση
2η ημέρα ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΣ – (ΦΟΥΡΝΟΙ) - ΠΛΑΤΑΝΟΣ
Πρόγευµα και αναχώρηση για προαιρετική εκδροµή στους Φούρνους µε καράβι. Επιβίβαση από τον όρµο του Μαραθόκαµπου και αναχώρηση για τους Φούρνους, άφιξη στο νησί και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και γεύµα. Επιστροφή στην Σάµο. Επίσκεψη στο χωριό Πλάτανος 540 µέτρα υψόµετρο, από όπου θα απολαύσουµε την θέα. Χρόνος ελεύθερος στην πλατεία για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΕΦΕΣΟΣ ή ΣΜΥΡΝΗ
Πρωινό και προαιρετική εκδροµή στο Κουσάντασι (ένα από τα κορυφαία θέρετρα της τουρκικής ακτογραµµής του Αιγαίου) και την Έφεσο, όπου θα θαυµάσουµε ένα από τα επτά θαύµατα του κόσµου ,το ναό της Αρτέµιδος. Επιστροφή στη Σάµο. ∆ιανυκτέρευση.  
4η ημέρα ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ - ΠΥΘΑΓΟΡΕΙOΝ
Πρόγευµα και αναχώρηση για ξενάγηση. Θα επισκεφθούµε το µοναστήρι του Τιµίου Σταυρού, (προσκύνηµα), το χωριό Μυτιληνιούς, το Παλαιοντολογικό µουσείο. Έπειτα επίσκεψη στο Πυθαγόρειο (Τηγάνι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευµα θα επισκεφτούµε το Κοκκάρι (τουριστικό κέντρο του νησιού). ∆ιανυκτέρευση.
5η ημέρα ΠΑΤΜΟ
Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετική εκδροµή στην Πάτµο επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Αµέσως µε την άφιξη επιβίβαση στο πούλµαν και µετάβαση στο µοναστήρι του Αγ.Ιωάννη. Στην συνέχεια θα πάµε για προσκύνηµα στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης (όπου ο Αγ. Ιωάννης ο Ευαγγελιστής έγραψε την Αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εξορίας του). Γοητευµένοι από τις συγκλονιστικές αυτές εντυπώσεις µας, επιστρέφουµε στο λιµάνι όπου θα γευµατίσουµε και απ' όπου µε το πλοίο θα γυρίσουµε στην Σάµο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
6η ημέρα ΣΑΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόµιο για την επιστροφή µας στην Θεσσαλονίκη
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Τα αεροπορικά Θεσσαλονίκη - Σάµο - Θεσσαλονίκη.
-Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.
-∆ιατροφή.
-Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
-Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας.
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στις παροχές του
προγράµµατος

ΠΤΗΣΕΙΣ:
Aegean airlines
Θεσ/νικη - Σάμος 06.30 – 08.15
Σάμος –Θεσ/νικη 08.15- 09.25
+ 35 € φόροι αεροδρομίου
1 αποσκ έως 23 κ&1 χειρος έως 8 κ