Benelux & Κάτω Χώρες - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Βέλγιο-Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπρυζ-Ζάανσε Σάνς-Volendam-Άμστερνταμ-Λουξεμβούργο-Ολλανδία-Ντέλφ

ΑΠΟ 695 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΔΩΡΟ)
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με KLM για Άμστερνταμ. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τα Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Στη συνέχεια θα απολαύσετε μία κρουαζιέρα στα κανάλια της "Βενετίας του Βορρά" - Δώρο του Γραφείου μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY 4* (www.novotel.com). Το βράδυ ετοιμαστείτε για μία βόλτα με τον αρχηγό μας στα περίφημα κόκκινα φανάρια... την γνωστή Red Light District. 
2η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: ZAANSE SCHANS & VOLENDAM
Ελεύθερη μέρα για βόλτες, επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης και σε μουσεία (Rijks, Van Gogh, έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση). Για όποιον επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει σε μια προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στο φημισμένο και υπέροχο Zaanse Schans με τα μικρά κανάλια και τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους, αλλά και στο γραφικό λιμανάκι Volendam, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο.
3η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΜΠΡΥΖ - ΓΑΝΔΗ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρωινή αναχώρηση για την παραμυθένια Μπρυζ. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων γεφυριών της, θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του Δημαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Συνεχίζουμε για την επιβλητική Γάνδη, όπου θα επισκεφθούμε τον ναό του St Bavon για να δούμε ένα αριστούργημα τέχνης του 15ου αιώνα - το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck "Ο Μυστικός Αμνός" - και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Αναχώρηση για τις Βρυξέλλες, όπου θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το Παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Επίσης θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH GRAND PLACE ARENBERG 4* (www. nh-hotels.com). Το βράδυ προαιρετικός περίπατος με τον ξεναγό μας στην Grand Plaz/Μεγάλη Πλατεία και την γύρω περιοχή.
4η ημέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΒΑΤΕΡΛΟ - ΝΑΜΥΡ - ΝΤΙΝΑΝΤ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρωινή αναχώρηση για Λουξεμβούργο, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα της διεθνούς οικονομικής ζωής, περνώντας προηγουμένως από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλό. Κατά τη διαδρομή μας προς το Λουξεμβούργο θα διασχίσουμε τις Αρδέννες με τα καταπράσινα δάση, τις αχανείς χαράδρες, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή δίπλα στον ποταμό Μάας θα διακοπεί μόνο για λίγο, καθώς θα σταματήσουμε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου, τη Ναμύρ (Namur), όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο απόρθητο κάστρο της πόλης, καθώς και στην γραφική Ντινάντ (Dinant), την πατρίδα του Σαξ - εφευρέτη του σαξόφωνου - και της μοναστηριακής μπύρας Leffe. Στο "Γιβραλτάρ του Βορρά", την πόλη του Λουξεμβούργου, θα περιδιαβούμε τους κεντρικούς δρόμους και θα δούμε τον επιβλητικό ναό της Παναγίας, το κυβερνητικό κτίριο, το κάστρο, τις κατακόμβες και το φημισμένο για τη θέα του μπαλκόνι της Ευρώπης.
5η ημέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΝΤΕΛΦΤ - ΧΑΓΗ - ΠΑΡΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ KEUKENHOF - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινή αναχώρηση για το Ρόττερνταμ, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν "φυτρώσει" φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Ντελφτ. Επόμενος σταθμός μας, η πόλη της Ειρήνης, η Χάγη. Φινετσάτη, ήρεμη, αρχόντισσα, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης, μία από τις τέσσερεις έδρες παγκοσμίως του Ο.Η.Ε. Επόμενη στάση μας θα είναι στο μεγαλύτερο πάρκο λουλουδιών στον κόσμο, το Keukenhof, το οποίο ανοίγει μόνο δύο μήνες τον χρόνο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και πτήση για την Αθήνα.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ με KLM 
  • Τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα ή παρόμοια
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, καθώς και στο Πάρκο Λουλουδιών
  • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, καθώς και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ. 

Σημειώσεις:
  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι 
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.