ΠΡΕΒΕΖΑ 3 ημέρες (Ρ)

, 3 ημέρες

Άρτα-Λευκάδα-Πρέβεζα-Πάργα-Σύβοτα-Πηγές Αχέροντα -Γιάννενα

ΑΠΟ 165 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Μ. Σάββατο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (570χλµ.)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσω Εγνατίας οδού και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Στη συνέχεια καταλήγουμε στη Λευκάδα, την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Θα επισκεφτούμε την Κυρά της Λευκάδας, την Παναγιά Φανερωμένη, πολιούχο και προστάτιδα του νησιού.
 
Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Λευκάδας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην περιοχή Λυγιά Πρεβέζης. Το βράδυ μετάβαση για να παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Ανάστασης στην Πρέβεζα και στη συνέχεια θα δειπνήσουμε με την παραδοσιακή μαγειρίτσα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα Κυριακή του Πάσχα ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ (180χλμ)
Πρωινό και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην κεντρική πλατεία της Πάργας για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του Δήμου και να διασκεδάσουμε. Το μεσημέρι μας περιμένει το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα. Ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφτούμε τα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας, τα οποία αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (430χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Πρέβεζας, όπου θα δούμε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγίου Ανδρέα και τον πεζόδρομο με το Βενετσιάνικο ρολόι στη Μητρόπολη της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Συνεχίζουμε για τις πηγές του Αχέροντα, όπου θα απολαύσουμε το μοναδικό τοπίο και θα έχουμε χρόνο για φαγητό στα ταβερνάκια δίπλα στο ποτάμι. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Γιάννενα, όπου θα κάνουμε μία βόλτα, ώστε να θαυμάσουμε τη μοναδική λίμνη των Ιωαννίνων. Αναχώρηση και µε τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη στη Θεσσαλονίκη.
 
Περιλαμβάνει:
Τις μεταφορές µε πούλμαν
του γραφείου µας.
 
Περιηγήσεις που
αναφέρονται στο
 
πρόγραμμα. Συνοδό του
γραφείου µας
Δυο Διανυκτερεύσεις.
Ημιδιατροφή. Ασφάλεια
 
αστικής επαγγελµατικής
ευθύνης.  Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνει:
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής