Πρέβεζα 3 ημέρες Άγιο Πνεύμα (P)

Οδικώς, 3 ημέρες

-Πρέβεζα-Λευκάδα-Νυδρί-κρουαζιέρα Πριγκιπονήσια -Κεφαλονιά-Πάργα-Σύβοτα-Ιωάννινα

ΑΠΟ 189 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ (410χλμ)
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό της πηγές του Αχέροντα στη Γλυκή. Σύμφωνα με το θρύλο, σε μια πηγή στον ποταμό Αχέροντα στη Γλυκή ζούσε ένα στοιχειό που δηλητηρίαζε τα νερά του ποταμού καθιστώντας το νερό θανατηφόρο για τους ανθρώπους και τα ζώα της περιοχής. Ο Άγιος Δονάτος, σκότωσε το δράκο, ξόρκισε το κακό και έκτοτε τα νερά του ποταμού έγιναν γλυκά,  εξού και η ονομασία Γλυκή του ομώνυμου χωριού. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε την άγρια εντυπωσιακή βλάστηση, κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά, καλαμώνες, αρμυρίκια, φτέρες και θεόρατα πλατάνια, βαθύσκιωτα δάση, νερόλακκοι και λιμνούλες να σχηματίζονται κατά μήκος του ποταμού. Προορισμός family -friendly με πολλές δραστηριότητες για μικρά και μεγάλα παιδιά. Από βαρκάδα με πλαστική βάρκα στα ρηχά νερά και πεζοπορία, μέχρι βόλτα με άλογο στο ποτάμι. Στη συνέχεια στις εκβολές του Αχέροντα για φαγητό ή ελεύθεροι στη περιοχή. Αναχώρηση αργά το μεσημέρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ νυχτερινή βόλτα στην πόλη της Πρέβεζας. Μια πόλη με ένα κουκλίστικο ιστορικό κέντρο, μια ατμοσφαιρική προκυμαία ιδανική για βόλτες με φόντο το ηλιοβασίλεμα, και τόσα αξιοθέατα γύρω της που δεν φτάνει ένα τριήμερο να την γνωρίσεις . Μια πόλη για την ομορφιά της οποίας, παραδόξως, δεν έχουν ακούσει πολλοί. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - κρουαζιέρα Πριγκιπονήσια – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ(160 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ ’όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα φθάσουμε μέχρι και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση
 
3η ημέρα ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (410χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική, νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Συνεχίζουμε με βόλτα  στα γραφικά Σύβοτα. Επόμενη στάση η πόλη των Ιωαννίνων,  χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.
 
Περιλαμβάνει:
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. 
  • Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνει:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρο διαμονής