ΠΡΑΓΑ 4 & 5 ΗΜΕΡΕΣ

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Κρουαζιέρα Μολδάβα-Κάρλοβυ Βάρυ-Πράγα

ΑΠΟ 205 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη χρυσή πόλη των 100 πύργων. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική έξοδος στο φημισμένο μαύρο θέατρο ή βραδινή διασκέδαση στις τσέχικες μπυραρίες με υπέροχο φαγητό.
2η ημέρα ΠΡΑΓΑ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ
Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης. Θα θαυμάσουμε τα ακριβότερα καταστήματα οίκων μόδας, τα πολυτελή εστιατόρια και καφέ και θα καταλήξουμε στην πανέμορφη πλατεία της παλιάς πόλης. Στολισμένη με όμορφα κτίρια, παλιά παλάτια όπως του Κίνσκι, την όμορφη παλιά βασιλική εκκλησία της Παναγίας του Τιν, γνωστή για τους δύο πύργους του Αδάμ και της Έυας και την εκκλησία του Αγ.Νικολάου. Θα θαυμάσουμε το παλιό Δημαρχείο με το φημισμένο αστρονομικό ρολόι, θα περάσουμε από το Κλεμεντίνο, θα δούμε την βιβλιοθήκη, το νέο δημαρχείο και θα φτάσουμε στην περίφημη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου του ΙV. Στη συνέχεια θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, θα κατευθυνθούμε για την πλατεία Vaclav, σημείο συνάντησης των κατοίκων της Πραγας και θα δούμε επίσης το επιβλητικό κτίσμα του μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Χρόνος ελέυθερος για αγορές.
3η ημέρα ΚΑΣΤΡΑ ΒΟΗΜΙΑΣ - ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ
Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στην Καστρούπολη (Hrantsani), την Ακρόπολη της πόλης που απλώνεται στον λόφο της Mala Strana. Θα δούμε το μοναστήρι Strahon, το Loretto,το ανάκτορο Schwarzenberg, το παλιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας το οποίο αργότερα έγινε κατοικία της Μαρίας Θηρεσίας και πλέον χρησιμοποιείται ως προεδρικό μέγαρο. Στην συνέχεια θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου, τον δρόμο των αλχημιστών, την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου, θα περάσουμε από το εθνικό θέατρο και θα καταλήξουμε στην πλατεία της παλιάς πόλης. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, ο οποίος μας ψιθυρίζει στο αυτί την ιστορία του και μας διαβάζει το ημερολόγιο των γραφικών γεφυρών και κτιρίων που τον αγκαλιάζουν τόσα χρόνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ
Προαιρετική εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ στη δυτική Βοημία. Μετά από μία ωραία διαδρομή φτάνουμε στην πασίγνωστη λουτρούπολη «Βασιλική Πόλη» του αυτοκράτορα Καρόλου του IV και ταυτόχρονα τόπο συνάντησης των ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής όπως ο Τσάρος Μέγας Πέτρος Α’, Μαρία Θηρεσία, Γκαίτε, Σίλλερ, Μπάζ κ.α. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα ΠΡΑΓΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

*Στην 4ημερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα του προγράμματος.*
Περιλαμβάνονται:
  • Ατομικό πακέτο
  • Αεροπορικά εισιτήρια με SMARTWINGS Θεσσαλονίκη- Πράγα - Θεσσαλονίκη
  • 3 & 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Χειραποσκευή εώς 8 κιλά ανά άτομο
  • Βαλίτσα 20 κιλά ανά 2 άτομα
  • Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (145€)
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Το εκδρομικό πακέτο με την ξενάγηση όπως αναφέρετε στο πρόγραμμα καθώς και η μεταφορά απο και προς το αεροδρόμιο (+60€ ενήλικας)
  • Φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά

*Στην 4ημερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα του προγράμματος.*