Πρωτοχρονιά... Σιγκαπούρη - Πουκέτ

Αεροπορικώς, 11 ημέρες

Πουκέτ-

ΑΠΟ 1690 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πτήση από την Ελλάδα για τη Σιγκαπούρη
Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα. Στις 10.55 αναχωρούμε με απευθείας πτήση για τη Σιγκαπούρη. Διανυκτέρευση εν πτήση.
2η ημέρα Σιγκαπούρη (Ξενάγηση της πόλης & Βοτανικός Κήπος)
Άφιξη νωρίς στη Σιγκαπούρη. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο, μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Σύγχρονα εμπορικά κέντρα, μοντέρνοι γυάλινοι πύργοι, πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και οι επιβλητικοί ναοί, πανέμορφα αποικιακά αναπαλαιωμένα μέγαρα κι ένας άρτιος πολεοδομικός σχεδιασμός. Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς θα λάβετε τις βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Άφιξη στο ξενοδοχείο και άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος για πρωινό και ξεκούραση στο δωμάτιό μας. Το μεσημέρι ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το Thian Hock Kheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα περπατήσουμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Η τελευταία μας στάση είναι ο Βοτανικός κήπος, ο πρώτος τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco της Σιγκαπούρης. Θα περπατήσουμε μέσα από Εθνικό κήπο και θα μαγευτούμε από τις 60.000 και πλέον υπέροχες ορχιδέες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ χρόνος για να κάνουμε πρώτη βόλτα με φόντο την νυχτερινή όψη της πόλης.
3η ημέρα Σιγκαπούρη (Πρωινή βόλτα στη λεωφόρο Ορχιδέας & Singapore by night)
Πρωινό. Σήμερα θα περπατήσουμε την υπέροχη κεντρική λεωφόρο της Ορχιδέας για να μυηθούμε στον κόσμο των πολυκαταστημάτων, εστιατορίων και υπαίθριων αγορών.  Το απόγευμα στις 18.00 θα ξεκινήσουμε για το συναρπαστικό Singapore by night. Πρώτη στάση είναι οι περίφημοι κήποι του κόλπου ή Gardens By the Bay, ένα νέο θεματικό πάρκο της πόλης σε 101 εκτάρια καταπράσινης βλάστησης στην καρδιά της Σιγκαπούρης. Απολαύστε το σόου ήχου και φωτός κάτω από τα τεράστια τεχνητά δέντρα στις 19.45. (Η παράσταση δεν πραγματοποιείται σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών). Επόμενη στάση στο SkyPark του επιβλητικού Marina Bay Sand, μία πλατφόρμα χτισμένη 200 μέτρα ψηλά στον αέρα, αψηφώντας τη βαρύτητα. Προσφέρει 360 μοιρών θέα στo φωταγωγημένο skyline της Σιγκαπούρης μέχρι και τα νησιά Riau της Ινδονησίας. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε σε πλωτό ταξί για μία 20λεπτη βόλτα στον ποταμό της πόλης μέχρι το Clarke Quay περνώντας ιστορικές γέφυρες και αποικιακά κτίρια του περασμένου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά τις 22.00.
4η ημέρα Σιγκαπούρη (Γαστρονομική περιήγηση like a local & αλλαγή της χρονιάς)
Πρωινό. Το μόνο πράγμα πιο καυτό από το τροπικό κλίμα της Σιγκαπούρης είναι η τοπική κουζίνα! Σήμερα θα απολαύσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι για να δοκιμάσουμε μερικά από τα φημισμένα εδέσματα, να περιηγηθούμε με τα τοπικά μέσα, όπως ένας ντόπιος και να γνωρίσουμε τα μυστικά της πόλης. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε τον πολιτισμό μιας πόλης είναι να γίνουμε κομμάτι της και να βρεθούμε εκεί όπου κινούνται οι ντόπιοι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για την αλλαγή της χρονιάς, θα σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές με τη βοήθεια του έμπειρου συνοδού μας και του ταξιδιωτικού μας σύμβουλου.
5η ημέρα Σιγκαπούρη & Πτήση για Πούκετ
Πρωινό. Παράδοση δωματίων στις 11.30. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυκαταστήματα και τις αγορές της πόλης. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα κορυφαία μουσεία της πόλης ή να περπατήσετε πάνω από τα δέντρα μέσα από πλήθος tree top μονοπατιών στην τροπική βλάστηση της Σιγκαπούρης. Κατά τις 16.30 θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση για το τροπικό παράδεισο του Πούκετ. Διατυπώσεις, παραλαβή αποσκευών και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και διανυκτέρευση.
6η ημέρα Ιανουαρίου: Πούκετ (ελεύθερη μέρα)
Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου σας και της παραλίας, να παζαρέψετε στις υπαίθριες αγορές, να δοκιμάσετε υπέροχες τοπικές λιχουδιές και φυσικά να κάνετε Ταϊλανδέζικο μασάζ.
7η ημέρα Πούκετ – Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι και νησί Μπαμπού με γεύμα
Πρωινό. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα περίφημα νησιά Πι Πι και τη Maya Bay, όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία “The Beach” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ταϋλάνδης. Ανακαλύψτε τις σπηλιές Viking και θαυμάστε τα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και τους ασβεστολιθικούς βράχους.  Θαυμάστε τον υποθαλάσσιο πλούτο του νησιού Bamboo με τα τροπικά ψάρια και τα πολύχρωμα κοράλλια. Ακόμη μία στάση της σημερινής μας κρουαζιέρας είναι το νησί των μαϊμούδων (Monkey Beach), όπου εκατό μαϊμούδες κατεβαίνουν στην παραλία για να παίξουν μαζί σας για ανταλλαγή με φαγητό. Διάρκεια: 9 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα, ποτά και εξοπλισμός, δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο (περίπου 8 €), τι να πάρετε μαζί σας: αντηλιακό και φωτογραφική κάμερα.
8η ημέρα Πούκετ (ελεύθερη μέρα)
Πρωινό. Ελεύθερες μέρες για να χαλαρώσετε στις ακτές του νησιού. Προαιρετικά, σας προτείνουμε να κάνετε ολοήμερη εκδρομή – κρουαζιέρα στο εθνικό πάρκο Πανγκ Νγκα και το νησί του James Bond.  Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε το Coral island, να κάνετε καταδύσεις ή βόλτα με ελέφαντες, να κατεβείτε ποταμό με ραφτ μέσα από τροπική βλάστηση της περιοχής ή να παρακολουθήσετε θεάματα που προσφέρονται στο νησί.
9η ημέρα Πουκετ: Ελεύθερη Μέρα
Πρωινό. Ελεύθερες μέρες για να χαλαρώσετε στις ακτές του νησιού. Προαιρετικά, σας προτείνουμε να κάνετε ολοήμερη εκδρομή – κρουαζιέρα στο εθνικό πάρκο Πανγκ Νγκα και το νησί του James Bond.  Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε το Coral island, να κάνετε καταδύσεις ή βόλτα με ελέφαντες, να κατεβείτε ποταμό με ραφτ μέσα από τροπική βλάστηση της περιοχής ή να παρακολουθήσετε θεάματα που προσφέρονται στο νησί.
10η ημέρα Πούκετ & Πτήση για Ελλάδα
Πρωινό και παράδοση των δωματίων στις 11.30. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βουτιά ή αγορές. Κατά τις 16.00 θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Πούκετ, για να επιβιβαστούμε στην πτήση της επιστροφής μέσω Σιγκαπούρης
11η ημέρα Άφιξη στην Ελλάδα
Στις 09.25 το πρωί θα φτάσουμε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.
Η τιμή περιλαμβάνει
  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (220 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης
  • Πρωινή ξενάγηση μισής ημέρας με είσοδο στο Βοτανικό κήπο
  • Singapore by Night
  • Γαστρονομική περιήγηση LIKE A LOCAL
  • Ελληνόφωνος συνοδός στη Σιγκαπούρη
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Πούκετ
  • Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι και νησί Μπαμπού με γεύμα
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Τοπικοί φόροι
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ΦΠΑ
 
Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα (20 € πληρωτέα κατά την άφιξη στη Σιγκαπούρη)
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή
  • Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά
  • Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00
  • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο - εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου
  • Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
  • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
  • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
  • Για το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής