Πόρτο Χέλι

Οδικώς, 4,5 ημέρες

Ελλάδα-Μυκήνες-Παλαμήδι-Ναύπλιο-Ερμιόνη-Πάρος-Σπέτσες-Ύδρα-Επίδαυρος-Πόρτο Χέλι-Λουτράκι

ΑΠΟ 189 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Βόλο, Αλαμάνα, Ισθμό Κορίνθου. Άφιξη στην Επίδαυρο. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια αναχώρηση για Πόρτο Χέλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου.
2η ημέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΥΔΡΑ & ΣΠΕΤΣΕΣ
Πρόγευμα και στη συνέχεια απόπλους για προαιρετική εκδρομή στις Σπέτσες και Ύδρα. Οι Σπέτσες, με τα πολλά μνημεία και κανόνια του 1821, αναδεικνύουν την ιστορική τους ταυτότητα. Στη συνέχεια θα πάμε στην Ύδρα, νησί που έχει συνδέσει το όνομα του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης. Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα.
3η ημέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΠΟΡΟΣ - ΕΡΜΙΟΝΗ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στο Πόρτο Χέλι. Το μεσημέρι εορταστικό πασχαλινό γεύμα και το απόγευμα αναχώρηση για τον Πόρο, περνώντας από Ερμιόνη και Γαλατά. Άφιξη στον Πόρο, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και στην επιστροφή θα περάσουμε από το πανέμορφο Λεμονοδάσος. Επιστροφή στην Ερμιόνη όπου θα παρακολουθήσουμε το κάψιμο του Ιούδα. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΑΛΑΜΗΔΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας τον 19ο αιώνα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να γευματίσουμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το μαγευτικό Μπούρτζι. Έπειτα επίσκεψη στο Κάστρο του Παλαμηδίου, ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας. Ολοκληρώθηκε το 1714 σε χρόνορεκόρ μόλις λίγων ετών για να εξυπηρετήσει τις στρατιωτικές και ναυτικές επιχειρήσεις των Βενετσιάνων εκείνης της εποχής. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΜΥΚΗΝΕΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τις Μυκήνες. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών όπου θα δούμε το Παλάτι των Ατρειδών , τον Τάφο του Αγαμέμνονα και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος. Επίσκεψη στο Λουτράκι για καφέ. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ισθμό, Θήβα, Βόλο. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:
  • Τρεις (3) ή τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα σε μπουφέ στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο