Πάτμος το νησί της Αποκάλυψης, 6 ημέρες oδικώς ακτοπλοϊκώς από Θεσσαλονίκη ‣ Πάσχα (Ζ)

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 6 ημέρες

Πάτμος-από Θεσσαλονίκη-Πειραιάς-Λειψοί-Ελλάδα

ΑΠΟ 419 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη - Πειραιάς – Πάτμος
Συγκέντρωση στο γραφείο κα αναχώρηση για τον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη αργά την νύχτα το νησί της Αποκάλυψης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση . 
2η ημέρα Τελετή του Νιπτήρος – Χώρα
Μετά το πρωινό μεταφορά στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την τελετή του Νιπτήρος, αλλά και να γνωρίσουμε την παραδοσιακή κατάλευκη Χώρα με τα γραφικά σοκάκια της, τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά της, τα ξέφωτα και τις μικρές πλατείες, τα δρομάκια με τις καμάρες και τις στοές, αλλά και το επιβλητικό κάστρο της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 
3η ημέρα Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου – Σπήλαιο της Αποκαλύψεως
Πρωινό. Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στα δύο βασικά αξιοθέατα και προσκυνήματα του νησιού. Το μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως. Μόλις περάσουμε την πύλη του κάστρου της επιβλητικής Μονής, η ατμόσφαιρα αποκτά άλλη βαρύτητα, κάνοντας αισθητή τη μεταφυσική διάσταση του χώρου. Τα ίδια συναισθήματα προκαλεί και η ατμόσφαιρα του Σπηλαίου της Αποκαλύψεως. Το απόγευμα μεταφορά στη Χώρα για τον Επιτάφιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα Λειψοί (προαιρετική)
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για να χαλαρώσετε και να κάνετε τις βόλτες σας στη χώρα. Εμείς σας προτείνουμε μία ημερήσια εκδρομή στους μαγευτικούς Λειψούς (καιρού επιτρέποντος), κυριολεκτικά μία κουκίδα στο χάρτη του νοτιοανατολικού Αιγαίου (έξοδα για καραβάκι ατομικά Οι Λειψοί είναι γνωστοί από την ελληνική μυθολογία ως η Ωγυγία, το μυθικό νησί της θεάς Καλυψώς και βρίσκεται βόρεια από τη Λέρο και ανατολικά της Πάτμου. Το κρυφό “διαμαντάκι του Αιγαίου” φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά του και τη γαλήνη του. Κάνουμε βόλτα στα καλντερίμια της Χώρας και περπατάμε σε γραφικά και ήσυχα σοκάκια. Θα επισκεφθούμε το προσκύνημα στην Παναγία του Χάρου , με την μοναδική εικόνα στην Ελλάδα, όπου η Παναγία δεν κρατά βρέφος το Χριστό, αλλά τον Εσταυρωμένο Ιησού. Στη συνέχεια επιστροφή στην Πάτμο. Το βράδυ όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία και προαιρετικά ,Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση. 
5η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Πρωινό και χρόνος στην διάθεση των εκδρομέων. Στην συνέχεια προαιρετικό Πασχαλινό γεύμα, όπου θα φάμε. Το απόγευμα μεταφορά στην Ιερά Μονή Θεολόγου στην Χώρα για την παρακολούθηση του Εσπερινού της αγάπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  
6η ημέρα Πάτμος – Πειραιάς – Θεσσαλονίκη
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι από όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Πασχα -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Πρωινό
ΤΙΜΗ
419 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
335 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
170 €
Στη τιμή περιλαμβάνονται:
• Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναγράφεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο.
• Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
• Τη μεταφορά, εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
• Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• ΦΠΑ.
Δεν περιλαμβάνονται:
• Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης: 3€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.
• Αναστάσιμο & Πασχαλινό γεύμα: 60€ το άτομο.
• Προαιρετική Λειψοί: 30€ το άτομο.
• Είσοδοι σε μουσεία, εκδηλώσεις και διασκεδάσεις, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, ειδική ασφάλεια Covid - 19: τιμή 15€. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες