Πάσχα στο Simantro Resort 5* (Παραλία Σάνη, Χαλκιδική), 3 ημέρες με το Ι.Χ. σας ‣ Πάσχα (Μ)

Μόνο διαμονή, 3,4 ημέρες

Ελλάδα-Χαλκιδική-Παραλία Σάνη

ΑΠΟ 165 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κτισμένο σε μοναστηριακή αρχιτεκτονική με κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία την πέτρα και το ξύλο, ενώ η εσωτερική διακόσμηση προσφέρει ξεκούραση και χαλάρωση σε γήινες αποχρώσεις. Βρίσκεται στην περιοχή Σάνη, στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, δίπλα σε πευκοδάσος. Η αμμώδης, χρυσή παραλία του resort, αποτελεί ένα παράδεισο δροσιάς και ξεγνοιασιάς σε ένα αναζωογονητικό και ήρεμο περιβάλλον φυσικού κάλλους.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ: 
Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά
Τη Μ. Παρασκευή δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχε από την τοπική και τη διεθνή κουζίνα.
Το εορταστικό δείπνο της Ανάστασης με την παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά γευστικά εδέσματα το Μ. Σάββατο, θα προσφερθεί στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σε μορφή μπουφέ, αμέσως μετά την Ανάσταση.
Θα προσφέρεται και vegetarian μαγειρίτσα.
Ορχήστρα με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα θα μας χαρίσει το γνήσιο Ελληνικό γλέντι το Μ. Σάββατο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση στο κεντρικό εστιατόριο.
Την Κυριακή του Πάσχα σας προσκαλούμε να μοιρασθείτε μαζί μας τη χαρά του ψησίματος του Οβελία μέσα στον ελαιώνα του ξενοδοχείου και δίπλα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος επαγγελματίες χορευτές θα χορέψουν μαζί σας Παραδοσιακούς Χορούς.
Παραδοσιακό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα στο κεντρικό εστιατόριο με Πασχαλινή Πανδαισία εδεσμάτων σε μπουφέ, ενώ ο οβελίας και το κοκορέτσι έχουν την τιμητική τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση στο κεντρικό εστιατόριο.
Τη Δευτέρα του Πάσχα δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Την Τρίτη του Πάσχα δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Οι special offer τιμές αφορούν κρατήσεις που θα γίνουν έως 24/03.