Πάσχα στη Σκύρο, 4 ημέρες oδικώς ακτοπλοϊκώς από Θεσσαλονίκη ‣ Πάσχα (Ζ)

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

από Θεσσαλονίκη-Ελλάδα-Σκύρος

ΑΠΟ 259 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Σκύρος
Αναχώρηση από το γραφείο μας το πρωί για Βόλο Αλαμάνα και συνεχίζουμε για Κύμη. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Σκύρο. Άφιξη στα Λινάρια και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου . Διανυκτέρευση.
2η ημέρα Σκύρος Αχίλλι – Καλαμίτσα – Νύφι
Πρωινό και αναχώρηση για την Χώρα που είναι κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο. Θα ξεκινήσουμε με τα γραφικά δρομάκια τη πλούσια αγορά με τα φημισμένα έργα λαϊκής τέχνης ,θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς ,το Καστρομοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Σκυριανού και το Βυζαντινό Φρούριο θα δούμε την πλατεία Ελευθερίας ή πλατεία Αιώνιας ποίησης αφιερωμένη στον Βρετανό ποιητή Ρόμπερτ Μπρουκ συνεχίζουμε το Αχίλλι ,στην Καλαμίτσα και στο Νύφι . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Αναστάσεως. για το Αναστάσιμο Δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
3η ημέρα Σκύρος – Ατσίτσα
Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού ,μέσα από μια δενδροσκέπαστη πευκόφυτη διαδρομή με πανέμορφες παραλίες. Στάση στη γραφική Ατσίτσα ένα χωριό με φυσικό λιμάνι και πλούσια βλάστηση που φθάνει σχεδόν μέχρι την θάλασσα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό γεύμα απόγευμα ελεύθεροι στη Χώρα . Διανυκτέρευση. 
4η ημέρα Σκύρος – Κύμη- Θεσσαλονίκη
Πρωινό και αναχώρηση για τη Κύμη. Άφιξη και συνεχίζουμε για τη Χαλκίδα . Ελεύθεροι για περίπατο στην όμορφη πόλη , γεύμα εξ ίδιων και ξεκινάμε για το δρόμο τις επιστροφής . Πάντα με τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή μας φθάνουμε το βράδυ αργά στην Θεσσαλονίκη . 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Πασχα -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Πρωινό
ΤΙΜΗ
259 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
159 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
120 €
Στη τιμή περιλαμβάνονται:
• Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναγράφεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο.
• Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
• Τη μεταφορά, εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
• Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:
• Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης: 3€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.
• Αναστάσιμο δείπνο: 30€ το άτομο.
• Πασχαλινό γεύμα: 30€ το άτομο.
• Είσοδοι σε μουσεία, εκδηλώσεις και διασκεδάσεις, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, ειδική ασφάλεια Covid - 19: τιμή 15€. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.