Πάσχα στη Λευκάδα 4 ημέρες oδικώς ακτοπλοϊκώς από Θεσσαλονίκη ‣ Πάσχα (Ζ)

Οδικώς, 4 ημέρες

Λευκάδα-από Θεσσαλονίκη-Ελλάδα-Ιθάκη-Φισκαρδο-Σκορπιός-Μέτσοβο-Πρέβεζα-Γιάννενα

ΑΠΟ 269 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Μέτσοβο – Λευκάδα
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Βέροια, Γρεβενά, Μέτσοβο. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για την Λευκάδα. Άφιξη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια μετάβαση στην εκκλησία παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου.
2η ημέρα Λευκάδα - Προαιρετική κρουαζιέρα Φισκάρδο-Ιθάκη-Σκορπιός
Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, το πιο τουριστικό μέρος του νησιού και γνωστό γιατί βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό. Δυνατότητα για μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς (εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες), στη μυθική πατρίδα του Οδυσσέα, Ιθάκη, και στα Πριγκιπόννησα, το Μεγανήσι όπου βρίσκεται και η σπηλιά του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολή» και τον Σκορπιό του Ωνάση που πλέον έχει αλλάξει ιδιοκτησία. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης.
3η ημέρα Λευκάδα – Περιήγηση πόλης – Πασχαλινό γεύμα
Πρωινό και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο νησί. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλης της Λευκάδας με την όμορφη αγορά και τον υπέροχο πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο. Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης, και τον Άγιο Νικήτα. Θα δούμε επίσης το Ενετικό κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό μας γεύμα.
4η ημέρα Λευκάδα – Πρέβεζα – Γιάννενα – Θεσσαλονίκη
Πρωινό και στη συνέχεια περιηγηθούμε στην δυτική πλευρά του νησιού η οποία χαρακτηρίζεται από τις ωραιότερες ακτές όπως Άγιος Νικήτας, Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι. Ξεκινάμε για Πρέβεζα. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στην όμορφη πόλη. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τα Γιάννενα μέσω Άρτας. Γεύμα εξ’ ιδίων στις ταβέρνες της λίμνης, μικρή περιήγηση στο κάστρο της πόλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Πασχα -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Πρωινό
ΤΙΜΗ
269 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
169 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
105 €
Στη τιμή περιλαμβάνονται:
• Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναγράφεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο.
• Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
• Τη μεταφορά, εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
• Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• ΦΠΑ.
Δεν περιλαμβάνονται:
• Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης: 3€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.
• Προαιρετική κρουαζιέρα Φισκάρδο-Ιθάκη-Σκορπιός.
• Είσοδοι σε μουσεία, εκδηλώσεις και διασκεδάσεις, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, ειδική ασφάλεια Covid - 19: τιμή 15€. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες