ΠΑΡΙΣΙ...“Η πόλη του Φωτός”

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Παρίσι-Λούβρο--Βερσαλλίες-Γαλλία

ΑΠΟ 345 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’, έλεγχος και πτήση για Παρίσι. Άφιξη και γνωριμία με τους τοπικούς μας συνοδούς, τη Σοφία και τον Γιώργο, οι οποίοι μένουν μόνιμα στο Παρίσι και θα μας ξεναγήσουν, φροντίζοντας να γνωρίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φημισμένη πόλη και τις συνήθειες των Παριζιάνων. Στη διαδρομή για το ξενοδοχείο θα πάρουμε τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες και θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια. Για την πρώτη βραδιά στο Παρίσι ελάτε προαιρετικά να ανακαλύψουμε μαζί τον λόφο της Μονμάρτης, μια από τις πιο γραφικές γειτονιές του Παρισιού και να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στα φωταγωγημένα μνημεία της πόλης. Aν δεν σας ήταν αρκετή αυτή η περιήγηση μπορείτε να συνεχίσετε με μια ονειρεμένη κρουαζιέρα στον ποταμό Σηκουάνα.
2η ημέρα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΠΥΡΓΟΣ ΑΪΦΕΛ - ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τον λόγο που η πόλη αυτή εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη από κάθε μέρος του πλανήτη. Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις τι θα ήθελες να δεις ανάμεσα σε τόσα πολλά αξιοθέατα, για αυτό επιλέξαμε εμείς για εσάς τα καλύτερα! Θα ξεκινήσουμε με τα κοσμοπολίτικα Ηλύσια πεδία, τον περίφημο Πύργο του Άιφελ, το Γκραντ και το Πετί Παλαί χτισμένα ταυτόχρονα με την εντυπωσιακή γέφυρα του Τσάρου Αλεξάνδρου του 3ου, την πλατεία Ομονοίας και την υπέροχη όπερα Γκαρνιέ. Συνεχίζουμε με την πολυτελή πλατεία Βαν Ντομ με την στήλη του Ναπολέοντα, κατασκευασμένη από μέταλλο κανονιών τα οποία του χρησιμοποιήθηκαν στη μάχη, το ξενοδοχείο RITZ, από όπου ξεκίνησε η μοιραία πορεία της πριγκίπισσας Diana, την γέφυρα των ερωτευμένων (Πον Ντες Αρ), όπου συρρέουν οι ανά τον κόσμο ερωτευμένοι προκειμένου να κλειδώσουν την αγάπη τους πετώντας το κλειδί στα νερά του Σηκουάνα και το νησάκι Ιλ Ντε Λα Σιτέ όπου γεννήθηκε το Παρίσι. Θα καταλήξουμε και θα κατέβουμε από το λεωφορείο για να απολαύσουμε τους κήπους του Λουξεμβούργου, με το ομώνυμο παλάτι κτισμένο κατά παραγγελία της Μαρίας των Μεδίκων. Θα κατηφορίσουμε μπροστά από το πανεπιστήμιο της Σορβόννης και περνώντας μέσα από την γειτονιά των Λατίνων θα καταλήξουμε στην Παναγία των Παρισίων, την πιο γνωστή εκκλησία γοτθικού ρυθμού παγκοσμίως. Ακόμα και μετά την φωτιά του Απριλίου παραμένει ένα μοναδικό αξιοθέατο με υπέροχη αρχιτεκτονική, εντυπωσιακές αντηρίδες και τεράστια Βιτρό. Επόμενη επίσκεψη μας (προαιρετικά), τα περίφημα ανάκτορα των Βερσαλλιών.  
3η ημέρα ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ - ΚΗΠΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Η πρώτη μας επίσκεψη σήμερα δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις γιατί πρόκειται για το μουσείο του Λούβρου. Επιλέξαμε να σας ξεναγήσουμε στην ελληνική πτέρυγα όπου θα δούμε την Αφροδίτη της Mήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης, τις Εργαστίνες, την Κενταυρομαχία, κομμάτι από μετόπη του Παρθενώνα, το μαρμάρινο άγαλμα της Αθηνάς κ.α. Φυσικά θα δούμε και τον πιο διάσημο πίνακα του Ντα Βίντσι, την περίφημη Τζοκόντα. Θα περπατήσουμε τους Κήπους του Κεραμικού, τον άλλοτε βασιλικό κήπο του Λούβρου και θα κατευθυνθούμε προς το Palais Royal, ένα ακόμα σημαντικό κτίριο κτισμένο από τον Καρδινάλιο Ρισελιε. Περνώντας από την εσωτερική αυλή του κτιρίου, μεταφερόμαστε σε μια άλλη ιστορική εποχή. Συνεχίζουμε την πορεία μας με μια επίσκεψη στις γκαλερί Vivienne και Colbert. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα από σκεπαστούς διαδρόμους, περιτριγυρισμένους από πολυτελείς boutique και καφέ. Η βόλτα μας θα καταλήξει στο ιστορικό κτίριο της όπερας Γκαρνιέ, την οποία σας προτείνουμε να επισκεφτείτε. Η κατασκευή της ξεκίνησε το 1861, προορισμένη να γίνει η έδρα της όπερας του Παρισιού. Το θέατρο αποκαλείται και Opera Garnier, καθώς ήταν η πρωταρχική λυρική σκηνή στο Παρίσι. Τελειώνοντας, χρόνος ελεύθερος για αγορές στα πολυκαταστήματα Galleries Lafayette και Printemps. Mείνετε στο ιστορικό κέντρο όση ώρα επιθυμείτε και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο ατομικά όποια ώρα επιθυμείτε. Το βράδυ, αν επιθυμείτε, ελάτε να δούμε το πρόγραμμα στο φημισμένο καμπαρέ Λίντο.
4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Την τελευταία ημέρα μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας πριν τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής.
Χωρίς πρόγραμμα ξεναγήσεων -90 ευρώ ανά άτομο
Περιλαμβάνονται
  • αεροπορικά εισιτήρια
  • αποσκευές σύμφωνα με τον πίνακα πολιτικής αποσκευών όπως φαίνεται παρακάτω
  • προκράτηση θέσης σε όλες τις πτήσεις, για να είστε σε διπλανές θέσεις με τον συνταξιδιώτη σας. Σε πολλές αεροπορικές εταιρίες αυτό έχει επιπλέον κόστος.
  • Διαμονή στα προσφερόμενα ξενοδοχεία
  • Διατροφή στο ξενοδοχείο σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Λεωφορείο για την εκτέλεση των περιηγήσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Επίσημο τοπικό ξεναγό σε χώρους όπου απαιτείται σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ειδικές παροχές / δώρα τα οποία, εφόσον υπάρχουν, αναγράφονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων,δραστηριοτήτων και φιλοδωρήματα
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων (όπου υπάρχουν), πληρωτέοι στην υποδοχή του ξενοδοχείου
  • Ξεχωριστές μεταφορές με πλοιάρια, τρένα, μετρό (εφόσον υπάρχουν)
  • Προαιρετικές / προτεινόμενες εκδρομές ή δραστηριότητες.
Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Χειραποσκευή Δεν περιλαμβάνεται
Αποσκευή 20Kg ανά 2 άτομα*
Προσωπικό αντικείμενο (Γυναικεία / ανδρική τσάντα ή laptop) Περιλαμβάνεται (40x20x25 cm