Ντουμπρόβνικ - Κότορ - Μπούτβα, 4 ημέρες οδικώς από Θεσσαλονίκη ‣ Πάσχα (Α)

Οδικώς, 4 ημέρες

από Θεσσαλονίκη-Κροατία-Μαυροβούνιο-Ντουμπρόβνικ-Κότορ-Μπούτβα -Λίμνη Οχρίδας-Δαλματικές Ακτές

ΑΠΟ 235 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΜΠΟΥΝΤΒΑ
Αναχωρηση νωρίς το πρωί και μέσω Εγνατίας οδού περνάμε από Βέροια, Κοζάνη, Καστοριά και κατευθυνόμαστε στην Κρυσταλλοπηγή για τον τελωνειακό έλεγχο. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, θα έχουμε άφιξη το απόγευμα στο Μαυροβούνιο, στην παραθαλάσσια κοσμοπολίτικη Budva. (580 χλμ.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος στη παλιά πόλη και το κάστρο της. Απολαύστε περίπατο στη πολυτελή μαρίνα, δίπλα στο κάστρο και απολαύστε καφέ και ποτό σε ένα από τα πολλά cafe restaurant που θα βρείτε κοντά και μέσα στο κάστρο Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΜΠΟΥΤΒΑ - ΚΟΤΟΡ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΝ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με επίσκεψη σε μια από τις παλαιότερες πόλεις της Αδριατικής (3500 ετών) την γραφική Μπούντβα, γνωστή για τις υπέροχες ακτές και την κοσμοπολίτικη ζωή, μια πόλη με έντονο Ελληνικό, Ρωμαϊκό και Βενετσιάνικο στοιχείο. Θα περιηγηθούμε στη μεσαιωνική Μπούντβα γνωρίζοντας από κοντά ένα από τα μαργαριτάρια της Αδριατικής στις Δαλματικές ακτές. Συνεχίζουμε για την καστροπολιτεία του Κότορ ένα μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού, μια πολύ παλιά πόλη καλά διατηρημένη – προστατευόμενη από την Unesco, με έντονη Βυζαντινή και βενετσιάνικη επιρροή. Βρίσκεται στο βαθύτερο σημείο, σε έναν από τους πιο όμορφους κόλπους των ακτών του Μαυροβουνίου στον οποίο ορισμένοι αποδίδουν την έννοια του μεγαλύτερου, νοτιότερου και ομορφότερου φιορδ της Αδριατικής. Θα δούμε τον Ρωμαϊκό Καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνος του 12ου αιώνα, την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Λουκά και το επιβλητικό παλάτι του πρίγκιπα. Χρόνος για γεύμα και καφέ μέσα στη καστροπολιτεία του Κότορ και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη κοσμοπολίτικη Μπούτβα.
3η ημέρα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ !! - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ - CABLE CAR
Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για να επισκεφτούμε το μοναδικό Ντουμπρόβνικ. Στην ξενάγηση μας στο Ντουμπρόβνικ που έχει χαρακτηριστεί «το διαμάντι της Αδριατικής» πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην παλιά πόλη, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από τείχη του 10ου αιώνα, όπου θα περπατήσουμε στα σημεία που γυρίστηκαν σκηνές από το Game of Thrones. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα επισκεφτούμε το Φραγκισκανικό Μοναστήρι, τον Καθεδρικό ναό των Ρέκτορς, το παλιό λιμάνι και την εκκλησία του Αγ. Βλάσιου, πολιούχου της πόλης αξιοθέατα που αποτελούν σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία. Άλλη μια επιλογή είναι να ανεβείτε με το τελεφερίκ έως την κορυφή του Srdj (www.dubrovnikcablecar.com), από όπου η θέα σε όλη την παλιά πόλη, την Αδριατική και τα νησιά της είναι υπέροχη. Η διαδρομή είναι μικρή, αλλά αξίζει τον κόπο. Το όχημα κινείται υπερβολικά αργά και κοντά στο έδαφος, οπότε, ακόμα κι αν φοβάστε τα ύψη, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να ανακαλύψτε τα θαύματα των βυθών της Αδριατικής στο Ντουμπρόβνικ σε μια πανοραμική κρουαζιέρα διάρκειας 45 λεπτών. Θα εξευρενήσουμε την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή, αλλά και τη μοναδική θέα πάνω από τα εμβληματικά τείχη της πόλης, το εκπληκτικό νησί Lokrum και τους υψηλούς λόφους γύρω από αυτήν την προστατευόμενη από την UNESCO πόλη. Καθώς κάνετε τη κρουαζιέρα στην Παλιά Πόλη, θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες και video, επομένως μην ξεχάσετε να είστε έτοιμοι. Αφήνουμε αυτήν την ημέρα χωρίς άλλη επίσκεψη, γιατί αξίζει να την αφιερώσετε ολόκληρη στην περαιτέρω γνωριμία με την πόλη. Η συνοδός μας θα είναι εκεί για να σας δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αξιοποιήσετε το χρόνο σας με τον τρόπο που επιθυμείτε. Το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στη Μπούτβα . Δείπνο και διανυκτέρευση
4η ημέρα ΜΠΟΥΤΒΑ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στην γραφική αυτή πόλη. Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Θα περάσουμε από τις όχθες της λίμνης Οχρίδας με τα πεντακάθαρα νερά και την πλούσια πανίδα και μέσω Πόγραδετς θα κατευθυνθούμε προς τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής για να επιστρέψουμε το βράδυ στην πόλη μας.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Πασχα -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ημιδιατροφή
ΤΙΜΗ
235 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
145 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
105 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ημιδιατροφή
ΤΙΜΗ
235 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
145 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
105 €
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :
  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις με λεωφορείο που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για άνετο και ασφαλές ταξίδι
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Poseidon The Beach Hotel 4*
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου
  • Check point πόλεων : 15€ ανά άτομο.
ΠΟΛΗ/ ΣΗΜΕΙΟ                               ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ/ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
 
Βόλος Δημαρχείο                                    01.45/ 02.00
Λάρισα Κεντρική Πλατεία/ 
Λέσχη αξιωματικών                                02.45/ 03.00
Κατερίνη ΚΤΕΛ Κατερίνης                      03.45/ 04.00
Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως- 
Βενιζέλου                                               05.00/ 05.15
Βέροια Ζαχαροπλαστείο Special            06.00/ 06.15
Κοζάνη Εγνατία οδός                             06.50/ 07.00

*Για τις αναχωρήσεις από Βόλο & Λάρισα υπάρχει επιβάρυνση 10€ ανά διαδρομή.
Όσο για τις στάσεις μην ανησυχείτε, δεν σταματάμε παντού! Σπάνια γίνονται πάνω από 2 στάσεις.