Μιλάνο - Βόρεια Ιταλία - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Ιταλία-Μιλάνο-Πάρμα-Βερόνα---Κόμο

ΑΠΟ 495 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αθήνα - Μιλάνο (περιήγηση & shopping)
Πρωινή πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη, περιήγηση στην πόλη. Το Ντουόμο, η Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε, η Σκάλα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια μας στην πρωτεύουσα της μόδας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.
2η ημέρα Πάρμα & Εκπτωτικό Χωριό Fidenza
Πρωινό και αναχώρηση για την Πάρμα, πρωτεύουσα του ομώνυμου δουκάτου. Επισκεπτόμαστε το Ντουόμο και το Βαπτιστήριο, βλέπουμε το Δουκικό μέγαρο, την πινακοθήκη, το θέατρο Φαρνέζε, το Αρχαιολογικό Μουσείο κ.ά. Χρόνος ελεύθερος στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης κι έπειτα μεταφορά για ψώνια στο εκπτωτικό χωριό Fidenza. Επιστροφή στο Μιλάνο.
3η ημέρα Σεντ Μόριτζ (Δώρο)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στο Σεντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου, δημοφιλή χειμερινό τόπο αναψυχής και αγαπημένο προορισμό των διασήμων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο.
4η ημέρα Βερόνα - Μπέργκαμο
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη Βερόνα, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας! Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου θα δούμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας και το μνήμα της, καθώς και πολλά υπαίθρια café, πιτσαρίες και τρατορίες. Χρόνος ελεύθερος και μεταφερόμαστε στο γραφικό Μπέργκαμο, 40 χλμ. από το Μιλάνο, στην περιφέρεια Λομβαρδίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Ίζεο, πάνω σε λόφο στους πρόποδες των Άλπεων και η ατμόσφαιρά της είναι μοναδική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο και απόγευμα ελεύθερο
5η ημέρα Μιλάνο - Κόμο - Αθήνα
Πρόγευμα και εκδρομή στο Κόμο. Θα περπατήσουμε στον πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο που καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνο και πτήση επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:
✓ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μιλάνο - Αθήνα με «Aegean Airlines»
✓ 4 διανυκτερεύσεις στο Starhotel Business 4* ή παρόμοιο
✓ Μπουφέ πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
✓ Μεταφορές βάσει προγράμματος
✓ Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
✓ Έμπειρος συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας
✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 150 €.
Checkpoint 20 € (πληρωτέα Αθήνα).
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
Δημοτικός Φόρος στο Μιλάνο 6 €/άτομο τη βραδιά πληρωτέο στο ξενοδοχείο.
Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό