Μαρόκο - Μαρακές - Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Αθήνα

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Μαρόκο-Μαρακές

ΑΠΟ 159 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΜΑΡΑΚΕΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μαρακές. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΜΑΡΑΚΕΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα και ημέρα ξενάγησης στο Μαρακές. Μεταξύ άλλων θα δούμε εξωτερικά το τζαμί Κουτούμπια, σύμβολο του Μαρακές, το παλάτι Ελ Μπαχία και το μουσείο Νταρ Σι Σαϊντ, πανέμορφο ανάκτορο που στεγάζει μια εντυπωσιακή συλλογή μαροκινών λαϊκών τεχνών. Συνεχίζουμε με τη φημισμένη πλατεία Τζεμάα ελ Φνα ή αλλιώς «Πλατεία των Θαυμάτων». Η Τζεμάα ελ Φνα είναι σύμβολο του Μαρακές, όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεται ένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι-εστιατόρια, γητευτές φιδιών, παραμυθάδες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνίες των εμπορικών περιοχών που ονομάζονται σουκς. Η Μεντίνα του Μαρακές (παλιά πόλη) αποτελεί από το 1995 μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα μονοπάτια του ολάνθιστου παραμυθένιου κήπου Μαζορέλ όπου βρίσκεται και το μνημείο για τον Yves Saint Laurent, ο οποίος εξασφάλισε τη διατήρηση των κήπων με προσωπική φροντίδα. Επιστροφή στη ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.    
3η ημέρα ΜΑΡΑΚΕΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΕΡΑ (40€)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να μπορείτε να περιπλανηθείτε μόνοι σας στο πανέμορφο Μαρακές. Προτείνουμε να επισκεφθείτε την κοιλάδα της Ουρίκα, η οποία είναι βυθισμένη ανάμεσα στα βουνά του Άτλαντα. Συνδυάζει ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο με έναν παραδοσιακό, αγροτικό τρόπο ζωής και προσφέρει στους επισκέπτες μια εξαιρετική ευκαιρία να παρατηρήσουν και να μάθουν τισ τοπικές παραδόσεις του Μαρόκου. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΜΑΡΑΚΕΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΣΣΑΟΥΙΡΑ Η ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ OUZOUD (40€)
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα για να μπορείτε να περιπλανηθείτε μόνοι σας στο πανέμορφο Μαρακές. Προτείνουμε να επισκεφθείτε την Εσαουίρα, παραθαλάσσια πόλη του δυτικού Μαρόκο, στις ακτές του Ατλαντικού. Θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά τείχη στο χρώμα της άμμου, τα λευκά σαν νησιώτικα σπίτια και θα αισθανθούμε πρωταγωνιστές σε φιλμ εποχής. Αποτελεί πόλη των τεχνών και των γραμμάτων με πλούσια καλλιτεχνική δημιουργία. Το οχυρωμένο κέντρο της, η Μεντίνα, έχει ανακηρυχθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco από το 2001. Επιστροφή στο Μαρακές. Δείπνο και το βράδυ αποχαιρετιστήριο φολκλορικό γλέντι.
5η ημέρα ΜΑΡΑΚΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα. και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής, άφιξη το μεσημέρι στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται: 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με χειραποσκευή 10 κιλών ανά άτομο 55x40x20cm
  • Διαμονή στα ξενοδοχεία
  • Πριβέ ξενάγηση
  • Διατροφή ανάλογα την επιλογή σας
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: 
  • Φόροι αεροδρομίου (135€)
  • Φόρος διαμονής και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό