Μαλαισία - Βόρνεο - Λανγκάουι - Σιγκαπούρη - Αναχώρηση από Αθήνα

Αεροπορικώς, 15 ημέρες

--Κουτσίνγκ-Ζούγκλα Βόρνεο-ΜΑΛΑΙΣΙΑ-Κουάλα Λουμπούρ-Λανγκάουι

ΑΠΟ 1320 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη.
2η ημέρα ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινή άφιξη και επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή βόλτα στα καταστήματα της λεωφόρου Όρτσαρντ.
3η ημέρα ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
Στον ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστορική Αραβική συνοικία, να εξερευνήσετε τους νέους κλειστούς κήπους, να θαυμάσετε τη θέα από την υψηλότερη Ρόδα του κόσμου, να πιείτε το ποτό σας στην ιστορική παλιά Σιγκαπούρη, στον δρόμο Έμεραλντ, να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα το απόγευμα για να δείτε το διάσημο σόου και να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι. 
4η ημέρα ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ (ΒΟΡΝΕΟ)
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την "Πύλη" στη ζούγκλα και την τεράστια ακτογραμμή του Βόρνεο, το εξελιγμένο Κουτσίνγκ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ
Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο με την σημερινή περιήγησή μας στο Κουτσίνγκ, βλέποντας όλα τα αξιοθέατα της πόλης από τη στεριά και το νερό: την Chinatown, το εμβληματικό άγαλμα της γάτας της Μαλαισίας, τον πολύχρωμο ναό Tua Pek Kong με την επταώροφη παγόδα του, το μουσείο του Σαραγουάκ και το αποικιακό δικαστήριο. Απέναντι από το ποτάμι, περνώντας από το επιβλητικό τζαμί, το ανάκτορο Αστάνα (την πρώτη κατοικία της οικογένειας Μπρουκ) και το κάστρο Μαργαρίτα, θα επισκεφθούμε το δημοφιλές μουσείο Γάτας και θα συνεχίσουμε με το χρυσαφένιο Παλιό Τζαμί, τον Πύργο της πλατείας, το Ταχυδρομείο και το μνημείο Τσαρλς Μπρουκ. Με τα ζωγραφισμένα θαλάσσια ταξί (γνωστά ως ταμπάνγκ), θα απολαύσετε μία πανοραμική διαδρομή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.
6η ημέρα ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΝΓΚ ΑΛΙ
Το Εθνικό Πάρκο Batang Ai αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης διακρατικής προστατευόμενης περιοχής για τη διατήρηση των τροπικών δασών. Το πάρκο αυτό των 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων φημίζεται ως η κατοικία των λιγοστών πλέον Ουρακοτάγκων ("πρόσωπα του δάσους") του Βόρνεο, αλλά και πολλών άλλων σπάνιων ειδών της ιδιαίτερης πανίδας του νησιού. Έχοντας παρατηρήσει τα σπάνια αυτά ζώα κατά τη διαδρομή μας, θα συνεχίσουμε με στάσεις σε κοντινά χωριά μέχρι τον τόπο διαμονής μας στo Batang Ai Longhouse Resort, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και ποταμού. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση στις ανέσεις του ξενοδοχείου σας ή για να περιηγηθείτε προαιρετικά σε ένα από τα πέντε μονοπάτια του πάρκου. 
7η ημέρα ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΝΓΚ ΑΛΙ - ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ
Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής, οι Νταγιάκ, γνωστοί για τις πρακτικές τους στο κυνήγι, τις οποίες ακολουθούν ακόμα μέχρι σήμερα, ως υπόδειγμα διαχείρισης φυσικών πόρων κατάφεραν να διατηρήσουν τη ζούγκλα τους και να εναντιωθούν στους εμπόρους ξυλείας και καουτσούκ της περιοχής τους. Φθάνοντας σήμερα κι εμείς στον καταυλισμό τους και έχοντας την υποδοχή και φροντίδα της φυλής, θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς, θα ξεναγηθούμε στις ξύλινες κατοικίες τους και θα μάθουμε τον κοινοβιακό τρόπο κατοίκησης.
8η ημέρα ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ
Μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κουτσίνγκ και πτήση για το απόλυτα εξωτικό Λανγκάουι. Τακτοποίηση στο θέρετρο και ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να απολαύστε για 4 βράδια το παραδεισένιο αυτό νησί του Ινδικού ωκεανού.
9η ημέρα ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ
Απολαύστε τον ήλιο, τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τους κοκκοφοίνικες, επιδοθείτε σε θαλάσσιες δραστηριότητες, κάντε μια εκδρομή στη ζούγκλα ανεβασμένοι στη ράχη ενός ελέφαντα, ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, διασκεδάστε και απολαύστε τις διακοπές σας.   
10η ημέρα ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ
Απολαύστε τον ήλιο, τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τους κοκκοφοίνικες, επιδοθείτε σε θαλάσσιες δραστηριότητες, κάντε μια εκδρομή στη ζούγκλα ανεβασμένοι στη ράχη ενός ελέφαντα, ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, διασκεδάστε και απολαύστε τις διακοπές σας.
11η ημέρα ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ
Απολαύστε τον ήλιο, τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τους κοκκοφοίνικες, επιδοθείτε σε θαλάσσιες δραστηριότητες, κάντε μια εκδρομή στη ζούγκλα ανεβασμένοι στη ράχη ενός ελέφαντα, ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, διασκεδάστε και απολαύστε τις διακοπές σας.      
12η ημέρα ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ
Πρωινή πτήση για την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ, την πόλη όπου η σύγχρονη, μοντέρνα αρχιτεκτονική παντρεύεται με τα περίτεχνα παραδοσιακά κτίρια, τα εκθαμβωτικά μουσουλμανικά τεμένη συνδυάζονται με τους κατανυκτικούς βουδιστικούς και ινδουιστικούς ναούς, οι πελώριοι ουρανοξύστες και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία συνδυάζονται άριστα με την απανταχού εντυπωσιακά περιποιημένη βλάστηση και τη βαθιά ριζωμένη μαλαισιανή κουλτούρα. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την πλατεία της Ανεξαρτησίας, το βασιλικό Παλάτι, τους Κήπους της Λίμνης, το Τζαμί και τις πολύχρωμες συνοικίες (Κινέζικη και Ινδική). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε τις περίφημες σπηλιές Μπατού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και προαιρετική έξοδος για φαγητό και βραδινή βόλτα.
13η ημέρα ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ - ΜΕΛΑΚΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
25 χιλιόμετρα από την Κουάλα Λουμπούρ θα έχουμε μία πρώτη στάση και γνωριμία με το θαύμα της μηχανικής του μέλλοντος, τη πόλη Πουτρουτζάγια, που είναι γνωστή για τους μαρμάρινους μιναρέδες, τους περιποιημένους κήπους, την τεχνητή λίμνη των 4 τετραγωνικών χιλιομέτρων πλαισιωμένη από διαμορφωμένα πάρκα και ένα εκλεκτικό μίγμα κτιρίων και γεφυρών. Θα συνεχίζουμε για το επί πολλά χρόνια μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μέλακα, το ιστορικό κέντρο της οποίας βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO και έχει διατηρήσει το πορτογαλικό αποικιακό του στυλ και χρώμα. Επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ τοα απόγευμα.  
14η ημέρα ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ημέρα ελεύθερη για να ανακαλύψετε μόνοι σας τα 66+ εμπορικά κέντρα, τερατώδη σε μέγεθος, αλλά κομψά σε σχεδιασμό, που συνυπάρχουν με τις παραδοσιακές τοπικές αγορές, όπου βασιλεύουν τα ντόπια υφάσματα, οι έθνικ μικροκατασκευές, τα χειροποίητα γλυπτά από ξύλο, τα κοσμήματα, το άφθονο τσάι και τα λαχταριστά μπαχαρικά. Απογευματινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω Σιγκαπούρης
15η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Άφιξη στην Αθήνα 
Περιλαμβάνονται: 
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 4* στη Σιγκαπούρη, στη Ζούγκλα του Βόρνεο και στο Λανγκάουι και ξενοδοχεία 5* στο Κουτσίνγκ και στην Κουάλα Λουμπούρ
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικοί ξεναγοί και Έλληνας συνοδός (για 15 άτομα συμμετοχής και άνω)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται: 
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, είσοδοι σε μνημεία και πάρκα: € 450
  • Θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των € 95 στον συνοδό σας για τοπικούς φόρους, φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
Σημειώσεις: 
  • Απαραίτητη συμμετοχή 15 ατόμων
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις 4 διανυκτερεύσεις στο Λανγκάουι με 2 διανυκτερεύσεις σε θέρετρο της παραλιακή περιοχής Νταμάι και δύο διανυκτερεύσεις στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι (διαμένοντας στο ξενοδοχείο-ανάκτορο Empire Hotel). Ρωτήστε μας για το κόστος επιβάρυνσης
  • Ο συνοδός δεν ακολουθεί στις ημέρες διακοπών στο Λαγκάουι ή στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι