ΛΕΥΚΑΔΑ

Οδικώς, 3 ημέρες

Λευκάδα

ΑΠΟ 130 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (460 χλμ)
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου Εγνατίας οδού, και με καθοδόν στάσεις άφιξη στην Άρτα όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη της Λευκάδας. Διανυκτέρευση..
2η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ –ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για την γνωριμία με την ανατολική πλευρά του νησιού. Ακολουθώντας το δρόμο με νότια κατεύθυνση, παράλληλα προς την ανατολική ακτή του νησιού, περνάμε από το δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Νυδρι όπου εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα κάνουμε από το Νυδρί προαιρετική βόλτα με βαποράκι στα Πριγκιπονήσια, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη όπου βρίσκεται και το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και την Αγία Κυριακή.  Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε συνεχίζουμε την υπέροχη διαδρομή μας ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα περνώντας τα χωριά Βλυχό, Πόρο,Σύβοτα– τοποθεσίες ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Φτάνουμε στο κεφαλοχώρι του νότου τη Βασιλική, περιτυλιγμένη από καταπράσινες πλαγιές, δαντελωτές αμμουδιές και πεντακάθαρες θάλασσες. Το απόγευμα ταξιδεύουμε στο παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα χρόνος ελεύθερος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση, ξεκινάμε την ημέρα μας με κυρά της Λευκάδας, την Παναγιά Φανερωμένη.  Πολιούχος του νησιού. Το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, σημείο αναφοράς των απανταχού Λευκαδίων, βρίσκεται σε ένα ύψωμα όπου η θέα εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.  πάνω από την πόλη της Λευκάδας, σε απόσταση 3 χλμ. απ’ αυτήν. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις και με επίσκεψη στην όμορφη Πρέβεζα.
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας, διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται, με πρωινό.
  • Περιηγήσεις και εκδρομές.
  • Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Ο νέος φόρος διαμονής που αποδίδεται απευθείας στο ξενοδοχείο, 1,50 € ανά δωμάτιο τη βραδιά (0,75€ ανά άτομο τη βραδιά)