Καλαμπάκα - Ελάτη - Περτούλι - Τύρναβος

Οδικώς, 3 ημέρες

Ελάτη-Καλαμπάκα-Περτούλι-Τρίκαλα-Καρδίτσα-Τύρναβος-Μετέωρα

ΑΠΟ 129 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08.00 αναχώρηση. Άφιξη στο γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της Ανατολικής Πίνδου, χτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων, εδώ θα χαρούμε τις φυσικές ομορφιές και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο σε υψόμετρο 950 μέτρων. Το όνομά της το οφείλει στα πολλά έλατα της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα. Κατεβαίνοντας θα πιούμε τον καφέ μας στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, και συνεχίζουμε για Καλαμπάκα, πόλη, χτισμένη στις ρίζες του βράχου των Μετεώρων και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Διαν/ση.
2η ημέρα ΜΕΤΕΩΡΑ -- ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
Πρωινό και επίσκεψη στον Ιερό βράχο των Μετεώρων.. Θα δούμε τη Μονή Βαρλαάμ και το Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου.. Αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ.. δυτικά της Καρδίτσας.. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και τους αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ’ αυτήν.. Συνεχίζουμε,, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ’ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στην πλαζ Λαμπερού,, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη.. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας.. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.. Χρόνος ελεύθερος.. Διαν//ση..
3η ημέρα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤYΡΝΑΒΟΣ (ΜΠΟΥΡΑΝΙ) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τον Τύρναβο,, να παρακολουθήσουμε το έθιμο του «Μπουρανίου» που λαμβάνει χώρα την Καθαρά Δευτέρα.. Συνεχίζοντας την επιστροφή μας με στάση για καφέ καθοδόν ,, επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό
  • Περιηγήσεις και μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα και την ξενάγηση στο μουσείο και στην Ακρόπολη
  • Αρχηγό-συνοδό
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε προαιρετικό
  • Φόρο διαμονής .