Blog

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Γαμήλιο ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί

0 comments 0 share

Λίγα λόγια για το Μπαλί – Ινδονησία

Το Μπαλί είναι ένα νησί με έκταση λίγο μικρότερη από την Κρήτη. Αποτελεί επαρχία της Ινδονησίας, χώρας που χαρακτηρίζεται ως νησιωτικής αφού σε αυτήν ανήκουν πάνω από περίπου 17.500 νησιά. Αποτελεί ηφαιστιογενείς περιοχή και σε αυτό οφείλει μέρος της ομορφιάς και της μοναδικότητας της περιοχής. Οι κάτοικοι του Μπαλί είναι Ινδουιστές και ο τουρισμός είναι η κύρια πηγή εσόδων τους. Το κλίμα είναι τροπικό και η dry season, που διαρκεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο είναι η καλύτερη περίοδος για να το επισκεφτείτε.



 

Γιατί γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί;

Γιατί όμως να οργανώσετε το γαμήλιο ταξίδι σας στο Μπαλί; Για 3 βασικούς λόγους που ακούνε στις λέξεις προσιτή πολυτέλεια, χαλάρωση και εξωτική ομορφιά. Η πολυτέλεια σε προσιτές τιμές είναι χαρακτηριστικό του Μπαλί. Oι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ παγκοσμίως και οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Η χαλάρωση, η ηρεμία και η ξεγνοιασιά που χαρακτηρίζουν τις πρώτες στιγμές ενός ζευγαριού και αναζητούν οι μελλόνυμφοι στο ταξίδι του μέλιτος, βρίσκονται στους χαλαρούς ρυθμούς του νησιού που λέγεται Μπαλί. Εξωτικές αμμώδης παραλίες δίπλα από φοίνικες και πράσινα ρηχά νερά συνθέτουν ένα τροπικό θέαμα μοναδικό. Την εικόνα του εξωτικού αυτού προορισμού έρχονται να συμπληρώσουν τα βουνά – ηφαίστεια που υψώνονται στο νησί, οι ορυζώνες στους πρόποδές τους και οι διάσπαρτοι ινδουιστικοί ναοί. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για αξιοθέατα στο Μπαλί διαβάστε το αναλυτικό άρθρο μας, ταξίδι στο Μπαλί 7 ερωτήσεις.



 

Ξενοδοχεία στο Μπαλί

Γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί όμως σημαίνει όμορφα, ιδιαίτερα και ξεχωριστά ξενοδοχεία. Στο Μπαλί υπάρχουν κάποια από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για διανυκτερεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Με θέα θάλασσα, τους ορυζώνες του νησιού ή της ζούγκλας που καλύπτει το νησί, με infinity πισίνες σε συνάρτηση με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου η διαμονή σας σε αυτά θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, κάνοντας το γαμήλιο ταξίδι σας ξεχωριστό.



 

Δραστηριότητες

Αν από την άλλη στο γαμήλιο ταξίδι σας δεν αναζητάτε μόνο την ανεμελιά αλλά θέλετε και λίγη δράση τότε το Μπαλί είναι για εσάς ο απόλυτος προορισμός για μήνα του μέλιτος. Στο Μπαλί θα μπορέσετε να οργανώσετε καταπληκτικές εμπειρίες από κοινού σαν ζευγάρι, όπως πεζοπορίες στο ηφαιστειογενές Batur. Κατάβαση με ποδήλατο από το όρος Batur μέσα από ένα καταπληκτικό τροπικό σκηνικό και γραφικά χωριά. Κανό στα κρυστάλλινα νερά του Penida island και snorkeling στις όχθες του μικρού νησιού Lembongan.

Γαμήλιο ταξίδι σε Σιγκαπούρη Μπαλί

Μια από τις κυριότερες πύλες εισόδου για το Μπαλί είναι το κομβικό για την περιοχή αεροδρόμιο Changi, που βρίσκεται στην Σιγκαπούρη. Ένα πραγματικά αεροδρόμιο στολίδι που θα σας συναρπάσει ακόμα και αν περάσετε με transit πτήση. Ο συνδυασμός όμως του ταξιδιού σας στο Μπαλί με μια στάση στην Σιγκαπούρη είναι ιδανική επιλογή. Μια φουτουριστική πόλη – κράτος, βγαλμένη από το μέλλον. Εκπληκτικά κτήρια σύγχρονής αρχιτεκτονικής, πολυτέλεια, μοναδικά αξιοθέατα και πολλά άλλα που περιμένουν να ανακαλύψετε στην μοναδική αυτή μητρόπολή της Ανατολής. Μπορείτε να συνδυάσετε την απλότητα και την κουλτούρα που θα συναντήσετε στο Μπαλί με το σύγχρονο αέρα που αποπνέει η μοντέρνα Σιγκαπούρη.



Το γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί αποτελεί μια μοναδική επιλογή απόδρασης για εσάς που ξεκινάτε την κοινή, γεμάτη εμπειρίες, ζωή σας. Είτε θέλετε να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης, είτε μοναδικές εμπειρίες το Μπαλί αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για το είδος του. Διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει από τα ενδεικτικά μας προγραμματα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε. Αν από την άλλη θέλετε να πάρετε περισσότερες ιδέες για γαμήλια ταξίδι ρίξτε μια ματιά εδώ


Πηγή:
https://www.loveyourholidays.gr/