ΧΙΟΣ

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Χίος

ΑΠΟ 335 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΧΙΟΣ – ΑΓ. ΜΑΡΚΕΛΛΑ
Συγκέντρωση στo αεροδρόµιο και αναχώρηση για Χίο. Άφιξη και ξεκινάµε την περιήγηση µας περνώντας τη Βολισσό γενέτειρα της Αγ. Μαρκέλλας αµέσως µετά φτάνουµε για προσκύνηµα στο µοναστήρι της Χιοπολίτιδας Αγίας. Συνεχίζουµε για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων στον κολπίσκο της Λήµνου. Επιστρέφοντας θα κάνουµε στάση για καφέ στη Λαγκάδα καθώς επίσης θα περάσουµε από τη Βρύση του Πασά για να δούµε την Πέτρα του Όµηρου. ∆ιανυκτέρευση
2η ημέρα ΧΙΟΣ – ΝΕΑ ΜΟΝΗ – ΑΝΑΒΑΤΟΣ - ΛΙΘΙ
Πρόγευµα και αναχώρηση για προσκύνηµα στη Νέα Μονή η οποία είναι κτισµένη στις αρχές του 11ου αιώνα από τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονοµάχο. Συνεχίζοντας τη διαδροµή µας καταλήγουµε στον Ανάβατο , όπου κάνουµε στάση για καφέ και περιπλάνηση στα στενά δροµάκια του. Κατηφορίζοντας φτάνουµε στη παραλία Λιθί για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων. Επιστρέφοντας από τα Καµποχώρια φτάνουµε στο ξενοδοχείο µας . Βόλτα στη Χώρα της Χίου. ∆ιανυκτέρευση.  
3η ημέρα ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ - ΣΜΥΡΝΗ (ΤΟΥΡΚΙΑ) (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Πρόγευµα και αναχώρηση για το λιµάνι .Τελωνιακός έλεγχος και απόπλους για Τσεσµέ. Επιβίβαση στο πούλµαν και από Αλάτσατα , Βουρλά ,Κάτω Παναγιά, Λυθρί (αρχ. Ερυθραί), Γκιουζελµπαχτσέ, φτάνουµε στον κόλπο της Σµύρνης. Στην περιήγηση µας (µε ελληνόφωνο ξεναγό) βλέπουµε το Καρατάς , τη πλατεία Κονάκ, το Αλσαντσακ, το Μπουρνόβα, το Κορδελιό και επιστρέφουµε στη Σµύρνη . Ελεύθεροι στην σκεπαστή αγορά. Χρόνος για γεύµα εξ ιδίων σε παραδοσιακό ρεστοράν και επίσκεψη στα ελληνικά αρχοντικά. Αναχώρηση για Τσεσµέ. Ελεύθερος χρόνος στα Duty Free και απόπλους για Χίο. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΛΗΜΝΙΩΝΑΣ
Πρόγευµα και αναχώρηση για τη Χώρα. Θα περιηγηθούµε στο Κάστρο της Χίου µε το παλατάκι των Γενοβέζων Ιουστινιάνι, τη Σκοτεινή Φυλακή ,το οθωµανικό νεκροταφείο κ.α. .Θα επισκεφτούµε την Βιβλιοθήκη Κοραή, το Λαογραφικό Μουσείο Αργέντη ,το ναό της Μητρόπολης και θα καταλήξουµε στο Βυζαντινό µουσείο και τον Εθνικό Κήπο. Συνεχίζουµε για την παραλία του Μ. Ληµνιώνα για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.
5η ημέρα ΟΙΝΟΥΣΣΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Πρόγευµα και αναχώρηση για το νησάκι των Οινουσσών. Θα επισκεφτούµε το ναυτικό Μουσείο και τον Αγ. Νικόλαο των ναυτικών. Προαιρετική επίσκεψη στη Μονή Ευαγγελισµού της Θεοτόκου. Χρόνος για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή στη Χίο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
6η ημέρα Μαστιχοχώρια (ΜΕΣΤΑ – ΠΥΡΓΙ – ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ - ΚΩΜΗ)
Πρόγευµα και αναχώρηση για το µοναστήρι του Αγ. Μηνά. Συνεχίζοντας θα επισκεφτούµε τα Αρµόλια ,τα Μέστα και το Πυργί όπου θα κάνουµε στάση για να δούµε τις ξυστές προσόψεις των σπιτιών. Περνώντας από Μαύρα Βόλια καταλήγουµε στην παραλία της Κώµης για µπάνιο και φαγητό εξ ιδίων. Αναχώρηση για το αεροδρόµιο µε απευθείας πτήση άφιξη αργά στην πόλη µας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Χίο – Θεσσαλονίκη.
-∆ιατροφή.
-∆ιαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.
-Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
-Αρχηγό συνοδό του γραφείου µας.
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
-Φ.Π.Α.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο
πρόγραµµα. Φόρος διανυκτέρευσης.
Σηµείωση: Στην 5ηµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 5ης ηµέρας

ΠΤΗΣΕΙΣ
Θεσ/νίκη - Χίος 12.55 – 13.55
Aegean airlines
Χίος- Θεσ/νίκη 19.40 – 20.50
Astra airlines
Θεσ/νίκη - Χίος 12.55 – 13.55
Aegean airlines
Χίος- Θεσ/νίκη 17.20 – 18.15
Astra airlines
Περιλαμβάνει:
1 αποσκευή έως 23 κιλά &
1 χειραποσκευή έως 8 κιλά
+ 35 € φόροι αεροδρομίου