Απόκριες στο Λουτράκι

Οδικώς, 4 ημέρες

Λουτράκι-Επίδαυρος

ΑΠΟ 195 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας με πρώτο προορισμό την Κόρινθο. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, φθάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα έχουμε μια πρώτη στάση για φωτογραφίες και καφέ. Θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση  για την Επίδαυρο. Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Παλαιά Επίδαυρο για φαγητό και περίπατο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το καζίνο με είσοδο πληρωμένη, ή να επισκεφθούν για μπάνιο τα θερμά λουτρά στο υπέροχο spa του Λουτρακίου.  Το βράδυ θα έχουμε και πάλι δείπνο και στη συνέχεια Ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική στο roof bar. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα μεταβούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε το Καρναβάλι. Την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων του Λουτρακιώτικου Καρναβαλιού. Οι εκδηλώσεις κλείνουν με βεγγαλικά στην παραλία και η διασκέδαση συνεχίζεται στα καταστήματα μέχρι το πρωί! Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για το δείπνο και ακολουθεί πάρτι μασκέ στο μπαρ με dj και μουσική για όλους! Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την μονή του Οσίου Παταπίου. Εκκλησιασμός και επίσκεψη στη Λίμνη Βουλιαγμένης και στο Ηραίο. Θα έχουμε στη συνέχεια για όσους επιθυμούν Σαρακοστιανό γεύμα σε ένα υπέροχο ουζερί στο Λουτράκι μπροστά στην παραλία. Με τις καλύτερες των εντυπώσεων θα πάρουμε αργότερα τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Ημιδιατροφή
  • Περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.