8 ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ «ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΜΕ ΤΟ CELESTYAL CRYSTAL ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Κουσάντασι-Ηράκλειο-Σαντορίνη-Μύκονος-Μήλος-Πειραιάς

ΑΠΟ 779 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πειραιάς
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.
2η ημέρα Θεσσαλονίκη
Γνωστή για το Λευκό Πύργο, την Αψίδα του Γαλέριου, το Άγιο Δημήτριο και τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. , η Θεσσαλονίκη είναι κέντρο ελληνικού πολιτισμού με μνημεία και μουσεία για τους λάτρεις της ιστορίας αλλα και έντονη νυχτερινή ζωή για τους λάτρεις της διασκέδασης. Μην ξεχάσετε να δείτε τα Λαδάδικα, την Πλατεία Αριστοτέους και τη πλατιά προκυμαία κατά μήκος του ΘερμαΪκού Κόλπου.
3η ημέρα Κουσάντασι
Το Kusadasi, με εύκολη πρόσβαση στην Έφεσο, είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Τουρκίας, ιδανικό για διακοπές με ζεστές αμμώδεις παραλίες και υπέροχα ηλιοβασιλέματα! Κάντε μια βόλτα στο λιμάνι και απολαύστε τη θέα του Αιγαίου και την φημισμένη νυχτερινή ζωή. Συνδυάστε το ταξίδι σας με την Έφεσο, και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε αξέχαστα και οικονομικά!
4η ημέρα Ηράκλειο
Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός! Με πολλές φημισμένες παραλίες και αξιοθέατα, γνωστό για το φρούριο Κούλε και τη Κνωσό, ένα αρχαιολογικό μαργαριτάρι, το Ηράκλειο συνδιάζει την ιστορία με τη διασκέδαση, έχει έντονη νυχτερινή ζωή, είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός και είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας!
5η ημέρα Σαντορίνη
Με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, έντονη νυχτερινή ζωή και ασύγκριτες ομορφιές η Σαντορίνη είναι διάσημη για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης. Το νησί των ηφαιστείων συνδυάζει τη νησιώτικη αρχιτεκτονική με μια κοσμοπολίτικη σοφιστικές νότα και είναι πραγματικά ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!
6η ημέρα Μύκονος
Ίσως το πιο γνωστό ελληνικό νησί φημισμένο για τη νυχτερινή ζωή της, η Μύκονος, "το νησί των ανέμων", είναι ιδανική για τις αποδράσεις σας. Κοσμοπολίτικη και άκρως γραφική με πανέμορφα στενά δρομάκια και πασίγνωστες παραλίες, όπως η Ψαρού και η Ελιά, η Μύκονος θα σας μαγέψει με την όμορφη αρχιτεκτονική της, τους ανεμόμυλους, τη μεγάλη αγορά και την έντονη διασκέδαση!
7η ημέρα Μήλος - Επιστροφή στον Πειραιά
Φημισμένη για τις δαντελωτές τις παραλίες, τα καταπράσινα νερά και τα πολύχρωμα εντυπωσιακά βράχια, η Μήλος είναι από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά με έντονο τουρισμό και μοναδικά τοπία που θα σας εντυπωσιάσουν! Καλό φαγητό, παραδοσιακοί οικισμοί και σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι, όπως οι κατακόμβες, αλλά και αξιοθέατα γεωλογικής σημασίας δε θα σας αφήσουν να πλήξετε!

Με επιπλέον 240€ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ το πακέτο σας σε All-Inclusive το οποίο περιλαμβάνει:
- Απεριόριστο πακέτο ποτών (Premium)
- Επιπλέον 75€/άτομο έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές
- Δωρεάν Wi-Fi
- Εκπτώσεις σε Θεματικά εστιατόρια

*-3ος / 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα πληρώνει €589
*-Βρέφη έως 2 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν €289 -Παιδιά από 2 έως 11 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν €549

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (289€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Επιλεγμένα ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Φιλοδωρήματα
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • €75/άτομο έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές
  • Επίναυλος καυσίμων 6€/ημέρα/άτομο

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές (εκτός από αυτές της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σάββατο Πειραιάς - 17:00
Κυριακή Θεσσαλονίκη 10:00 19:00
Δευτέρα Κουσάντασι 13:00 19:00
Τρίτη Ηράκλειο 08:00 19:00
Τετάρτη Σαντορίνη 19:00 00:30
Πέμπτη Μύκονος 08:00 02:00
Παρασκευή Μήλος 09:00 19:00
Σάββατο Πειραιάς 07:00 -

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IA

Οι καμπίνες IA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC

Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XA

Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XB

Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC

 

Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SJ

Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SB

Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.
 

ΣΟΥΙΤΑ SG

Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.