7ήμερη Κρουαζιέρα στην Βόρεια Ευρώπη με το MSC Euribia

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Σαουθάμπτον-Αγγλία-Αμβούργο-Γερμανία-Ρότερνταμ-Ολλανδία-Χάβρη-Γαλλία

ΑΠΟ 374 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Σαουθάμπτον
Το Σαουθάμπτον βρίσκεται περίπου 100χλμ νότια του Λονδίνου και είναι ένα από τα βασικά λιμάνια της Αγγλίας. Επισκεφθείτε το μουσείο του Οίκου των Τυδώρ, το Μεσαιωνικό τοίχος και το υπερσύγχρονο Μουσείο Σι Σίτι, που τιμά το ναυτικό παρελθόν της πόλης.
2η ημέρα Εν πλω
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
3η ημέρα Αμβούργο
Το Αμβούργο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, είναι ένας από τους πιο ενδιαφέρον προορισμούς για ταξιδιώτες που αναζητούν πολιτισμό, ιστορία και δυναμική ατμόσφαιρα. Το ιστορικό κέντρο του Αμβούργου, με τα γοητευτικά κτίρια και τους στενούς δρόμους, προσφέρει μια αίσθηση της παραδοσιακής γερμανικής αρχιτεκτονικής. Το Miniatur Wunderland, το μεγαλύτερο μοντελοκτινουμένο σιδηροδρομικό δίκτυο στον κόσμο, είναι μια από τις κορυφαίες ατραξιον που δεν πρέπει να χάσετε. Το Αμβούργο διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή παράκτια γραμμή και το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι στην Ευρώπη. Το λιμάνι αποτελεί τον κινητήριο και πολυποίκιλο χώρο της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα σε μεγαλα πλοια, να εξερευνήσετε τα μουσεία και τα καφέ στις παραλίες. Για τους λάτρεις της μουσικής, το Αμβούργο είναι η πόλη των Beatles, και μπορείτε να επισκεφθείτε το Beatles-Platz, μια πλατεία αφιερωμένη στο θρυλικό συγκρότημα. Η πόλη φημίζεται επίσης για την πλούσια γαστρονομία της, προσφέροντας λαχταριστά γερμανικά φαγητά και διεθνείς κουζίνες. Ανακαλύψτε τον πολιτισμό, την ιστορία και τον πολυσύνθετο χαρακτήρα του Αμβούργου καθώς περιηγειστε σε αυτήν την ενδιαφέρουσα πόλη της Γερμανίας.
4η ημέρα Εν πλω
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
5η ημέρα Ρότερνταμ
Κάνε μια κρουαζιέρα στο πανέμορφο Ρότερνταμ! Στην ολλανδική πόλη θα ψωνίσεις από τη μεγάλη αγορά Marthal και θα επισκεφθείς τα μουσεία του, όπως το Hiet Nieuwe Institut με τις εντυπωσιακές θεματικές εκθέσεις. Θα διασχίσεις, ακόμα, τη γέφυρα Erasmus.
6η ημέρα Μπριζ
Στη Μπριζ, γνωστή και ως "Βενετία του Βορρά", θα περπατήσετε σε μεσαιωνικά πλακόστρωτα δρομάκια, δίπλα σε κανάλια και λίμνες γεμάτες κατάλευκους κύκνους, θα δείτε μπαρόκ αγάλματα, πανύψηλους καθεδρικούς ναούς και χρωματιστά σπιτάκια. Όλα αυτά, την κάνουν έναν ξεχωριστό προορισμό που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη σας.
7η ημέρα Χάβρη (Παρίσι)
Η Χάβρη βρίσκεται στις ακτές της Μάγχης, στις εκβολές του ποταμού Σηκουάνα. Έχει πλούσιο ιστορικό και καλλιτεχνικό υπόβαθρο, αποτελεί γενέτειρα του ιμπρεσιονισμού, για αυτό και θα βρείτε πληθώρα από μουσεία να επισκεφθείτε.
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Ημέρα 1 Σαουθάμπτον - 20:00
Ημέρα 2 Εν πλω - -
Ημέρα 3 Αμβούργο 07:00 21:00
Ημέρα 4 Εν πλω - -
Ημέρα 5 Ρότερνταμ 08:00 20:00
Ημέρα 6 Μπριζ 07:00 18:00
Ημέρα 7 Χάβρη (Παρίσι) 09:00 21:00
Ημέρα 8 Σαουθάμπτον 07:00 -


Περιλαμβάνονται
• Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
• Πλήρης διατροφή
• Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
• Γυμναστήριο
• Λιμενικοί τέλη και φόροι
• Φιλοδωρήματα

Δεν Περιλαμβάνονται
• Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
• Προαιρετικές εκδρομές
• Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Γενικές Σημειώσεις
Εξυπηρετούν όλα τα αεροδρόμια του Λονδίνου . Προσοχή οι πτήσεις να είναι κλεισμένες 7 ώρες πριν την αναχώρηση και 7 ώρες μετά την άφιξη. ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Για κρουαζιέρες διάρκειας μικρότερης των 15 νυχτών ​

60 ημέρες ή περισσότερες: €50/άτομο (τέλη διαχείρισης MSC Cruises) ή απώλεια προκαταβολής, οποιοδήποτε είναι μεγαλύτερο
- 59 – 30 ημέρες: 25%
- 29 – 22 ημέρες: 40%
- 21 – 15 ημέρες: 60%
- 14 – 06 ημέρες: 80%
- 5 ημέρες έως και την ημέρα της αναχώρησης: 100%

Για την επιβεβαίωση της κράτησης στην MSC Cruises χρειάζεται: ​
- Προκαταβολή 20% επί του συνολικού ποσού της κρουαζιέρας
- Εξόφληση έως 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση
- Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών, απαιτείται πλήρης εξόφληση.