7ήμερη Κρουαζιέρα Στην Δυτική Μεσόγειο με το MSC Fantasia

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Γένοβα-Λα Σπέτσια-Νάπολη-Πάλμα ντε Μαγιόρκα-Βαρκελώνη-Μασσαλία

ΑΠΟ 433 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Γένοβα
Έχει τη μεγαλύτερη παλιά πόλη της Ευρώπης και είναι κέντρο τουρισμού γνωστή για τα στενά δρομάκια, τα carruggi, και το λιμάνι της που έχει έντονη ζωή! Η Γένοβα έχει δεκάδες μουσεία και γκαλερί και το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Ευρώπη. Είναι από τις ομορφότερες Ιταλικές πόλεις και αξίζει να την επισκεφθεί κανείς για την απερίγραπτη ομορφιά της και το μοναδικό της στυλ.
2η ημέρα Λα Σπέτσια
Ένα από τα σημαντικά λιμάνια της Βόρειας Ιταλίας και πόλη με πολλά μουσεία είναι η Λα Σπέτσια. Απο το Ναυτικο Μουσείο με τις πιστές αναπαραστάσεις πλοίων (όπως ο στόλος του Κολόμβου), μέχρι το Αρχαιολογικό με τα ιστορικά του ευρήματα και ένα μουσείο…σφραγιδών! Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την Εκκλησία Cristo Re dei Secoli που η κατασκευή της έχει βασιστεί σε πολλά και διαφορετικά στυλ αρχιτεκτονικής.
3η ημέρα Νάπολη
Η Νάπολη, γνωστή για την Πομπηία, το κοσμοπολίτικο Κάπρι και τη Σορέντο με το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας γεμάτη χρώμα, γοητεία και αυθεντικό ιταλικό αέρα. Θα σας μαγέψει με τις υπαίθριες αγορές, τη φυσική της ομορφιά και το λιμάνι της Καμπανίας, το φεστιβάλ Maggio dei Monumenti και το διάσημο διαγωνισμό πίτσας Pizzafest το φθινόπωρο!
4η ημέρα Εν πλω
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
5η ημέρα Πάλμα ντε Μαγιόρκα
Η Πάλμα, το πολιτιστικό κέντρο της Μαγιόρκα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί με τις λευκές παραλίες, όπως η Playa de palma και την έντονη νυχτερινή ζωή! Η Παλιά πόλη είναι ένας γοητευτικός λαβύρινθος, στενοσόκακων που επιβάλλεται να εξερευνήσετε με τα πόδια. Αξίζει να δείτε τις σπηλιές του Δράκου, το Safari Park, το Marineland αλλά και το Κάστρο Bellver!
6η ημέρα Βαρκελώνη
Γνωρίστε τη πρωτεύουσα της Καταλονίας, και αφεθείτε στην αξεπέραστη ομορφιά της Ισπανικής πόλης. Η Βαρκελώνη είναι γνωστή για την αρχιτεκτονικής της με πολύχρωμα μωσαϊκά και κτήρια άξια θαυμασμού! Επισκεφθείτε το Port Vell, το Ναό της Αγίας Οικογένειας και το Πάρκο του Γκουέλ, θαυμάστε τα πολύχρωμα σοκάκια και κάντε τα ψώνια σας στις φημισμένους εμπορικούς δρόμους της πόλης!
7η ημέρα Μασσαλία
Γνωστή ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας με πολλές επιλογές για ψώνια και το Centre Bourse το μεγαλύτερο εμπορικό της πόλης να βρίσκεται στο ιστορικό λιμάνι. Επισκεφθείτε το Φρούριο Αγίου Ιωάννη , τη Notre Dame de la Garde όπου οι γραφικοί πεζόδρομοι και οι αγορές συνυπάρχουν με την ιστορία της πόλης και έντονη νυχτερινή ζωή στην παραθαλάσσια συνοικία Escale Borely.
8η ημέρα Γένοβα
Έχει τη μεγαλύτερη παλιά πόλη της Ευρώπης και είναι κέντρο τουρισμού γνωστή για τα στενά δρομάκια, τα carruggi, και το λιμάνι της που έχει έντονη ζωή! Η Γένοβα έχει δεκάδες μουσεία και γκαλερί και το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Ευρώπη. Είναι από τις ομορφότερες Ιταλικές πόλεις και αξίζει να την επισκεφθεί κανείς για την απερίγραπτη ομορφιά της και το μοναδικό της στυλ.
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Ημέρα 1 Γένοβα - 18:00
Ημέρα 2 Λα Σπέτσια 07:00 17:30
Ημέρα 3 Νάπολη 13:00 19:30
Ημέρα 4 Εν πλω - -
Ημέρα 5 Πάλμα ντε Μαγιόρκα 10:00 20:00
Ημέρα 6 Βαρκελώνη 08:00 18:00
Ημέρα 7 Μασσαλία 09:00 18:00
Ημέρα 8 Γένοβα 09:00 -


Περιλαμβάνονται
• Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
• Πλήρης διατροφή
• Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
• Γυμναστήριο
• Λιμενικοί τέλη και φόροι
• Φιλοδωρήματα

Δεν Περιλαμβάνονται
• Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
• Προαιρετικές εκδρομές
• Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Γενικές Σημειώσεις
  • Αναχωρηση απο Γένοβα κάθε Δευτέρα.
  • Εξυπηρετεί το αερόδρόμιο της Μαλπενσα(MXP).
  • Προσοχή οι πτήσεις να είναι κλεισμένες 7 ώρες πριν την αναχώρηση και 7 ώρες μετά την αφιξη.

Για κρουαζιέρες διάρκειας μικρότερης των 15 νυχτών:
60 ημέρες ή περισσότερες: €50/άτομο (τέλη διαχείρισης MSC Cruises) ή απώλεια
προκαταβολής, οποιοδήποτε είναι μεγαλύτερο
- 59 – 30 ημέρες: 25%
- 29 – 22 ημέρες: 40%
- 21 – 15 ημέρες: 60%
- 14 – 06 ημέρες: 80%
- 5 ημέρες έως και την ημέρα της αναχώρησης: 100%

Για την επιβεβαίωση της κράτησης στην MSC Cruises χρειάζεται:
- Προκαταβολή 20% επί του συνολικού ποσού της κρουαζιέρας
- Εξόφληση έως 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση
- Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών, απαιτείται πλήρης εξόφληση.