7ήμερη Κρουαζιέρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με το MSC Virtuosa

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Μέση Ανατολή-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Ντουμπάι-Ντόχα-Μπαχρέιν-Άμπου Ντάμπι-Σερ Μπάνι Γιας

ΑΠΟ 404 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Ντουμπάι
Το Ντουμπάι, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του κόσμου, είναι ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν την πολυτέλεια και τη χλιδή. Εδώ υπάρχει το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, όπως και δύο συμπλέγματα τεχνητών νησιών που είναι ορατά από το διάστημα. Η παραμονή σας εδώ, με τις άψογες υπηρεσίες και τα μοναδικά αξιοθέατα που μπορούν άνετα να περιγραφούν ως σύγχρονα θαύματα θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!
2η ημέρα Ντόχα
Μια πόλη που αναπτύσσεται συνεχώς, η Ντόχα απειλεί να επισκιάσει το Ντουμπάι ως η πιο δυναμική πόλη του Περσικού Κόλπου. Περιπλανηθείτε στην εκπληκτικά ατμοσφαιρική Souq Waqif και επισκεφθείτε το απόλυτης ομορφιάς Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης. Με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομία, ένα νέο σύστημα μετρό στα σκαριά και το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στον ορίζοντα, είναι σίγουρο ότι τα πράγματα μόνο πρόκειται να πάρει καλύτερα.
3η ημέρα Μπαχρέιν
Το Μπαχρέιν με πρωτεύουσα Μανάμα έχει χαρακτηριστεί ως Κήπος της Εδέμ και όντως είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά με μεγάλες δόσεις πολυτέλειας, κοσμοπολίτικο αέρα και μια μοναδική καλλιτεχνική σκηνή! Σήμερα με το δικό του Formula 1 Grand Prix και το μοντέρνο αραβικό του στυλ είναι σίγουρα ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφθεί κανείς!
4η ημέρα Εν πλω
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
5η ημέρα Άμπου Ντάμπι
Το Άμπου Ντάμπι, η μητροπολιτική πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, χτισμένο στο χρυσαφένιο Περσικό Κόλπο προσφέρει στους επισκέπτες του ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, μοναδικές γαλαζοπράσινες παραλίες & κοσμοπολίτικο αέρα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχονται, κάνουν το Άμπου Ντάμπι έναν ιδανικό προορισμό για έμπειρους και απαιτητικούς ταξιδιώτες.
6η ημέρα Σερ Μπάνι Γιας
Το Σερ Μπάνι Γιας είναι ένα φυσικό έρημο νησί που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Άμπου Ντάπι και ήταν καταφύγιο για τον Σέιχ Ζαγιέντ. Το Σερ Μπάνι Γιας φιλοξενεί το μεγαλύτερο καταφύγιο άγριας ζωής της Αραβίας. Αξίζει να επισκεφθείτε το λευκό Τζαμί Σέιχ Ζαγιέντ με τα αστραφτερά μάρμαρα και τους μαγευτικούς κρυστάλλινους πολυελαίους αλλά και το Μουσείο Πολυμέσων Κασρ Αλ Χόσν.
7η ημέρα Ντουμπάι
Το Ντουμπάι, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του κόσμου, είναι ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν την πολυτέλεια και τη χλιδή. Εδώ υπάρχει το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, όπως και δύο συμπλέγματα τεχνητών νησιών που είναι ορατά από το διάστημα. Η παραμονή σας εδώ, με τις άψογες υπηρεσίες και τα μοναδικά αξιοθέατα που μπορούν άνετα να περιγραφούν ως σύγχρονα θαύματα θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Ημέρα 1 Ντουμπάι - 19:00
Ημέρα 2 Ντόχα 08:00 18:00
Ημέρα 3 Μπαχρέιν 08:00 19:00
Ημέρα 4 Εν πλω - -
Ημέρα 5 Άμπου Ντάμπι 07:00 21:00
Ημέρα 6 Σερ Μπάνι Γιας (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) 08:00 18:00
Ημέρα 7 Ντουμπάι 09:00 23:59
Ημέρα 8 Ντουμπάι 00:01 -


Περιλαμβάνονται
• Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
• Πλήρης διατροφή
• Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
• Γυμναστήριο
• Λιμενικοί τέλη και φόροι
• Φιλοδωρήματα

Δεν Περιλαμβάνονται
• Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
• Προαιρετικές εκδρομές
• Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Γενικές Σημειώσεις
Προσοχή οι πτήσεις να είναι κλεισμένες 5 ώρες πριν την αναχώρηση και 5 ώρες μετά την αφιξη.Ενδέχεται να χρειαστεί να κλείσετε πτήσεις μία μέρα πριν και να προσθέσετε μια διανυκτερευση. ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Για κρουαζιέρες διάρκειας μικρότερης των 15 νυχτών ​

60 ημέρες ή περισσότερες: €50/άτομο (τέλη διαχείρισης MSC Cruises) ή απώλεια προκαταβολής, οποιοδήποτε είναι μεγαλύτερο
- 59 – 30 ημέρες: 25%
- 29 – 22 ημέρες: 40%
- 21 – 15 ημέρες: 60%
- 14 – 06 ημέρες: 80%
- 5 ημέρες έως και την ημέρα της αναχώρησης: 100%

Για την επιβεβαίωση της κράτησης στην MSC Cruises χρειάζεται: ​
- Προκαταβολή 20% επί του συνολικού ποσού της κρουαζιέρας
- Εξόφληση έως 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση
- Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών, απαιτείται πλήρης εξόφληση.