8 ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ «ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΜΕ ΤΟ CELESTYAL CRYSTAL ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Πειραιάς-Κωνσταντινούπολη-Καβάλα-Θεσσαλονίκη-Βόλος-Σαντορίνη

ΑΠΟ 919 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πειραιάς
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.
2η ημέρα Κωνσταντινούπολη - Διανυκτέρευση
Συνδυάζει την Ανατολή και τη Δύση με μοναδικό τρόπο, η Κωνσταντινούπολη έχει τεράστια ιστορία και μεγάλο πολιτισμικό ενδιαφέρον. Επισκεφθείτε την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, τα λουτρά αλλά και τις πολλές ιδιαίτερες αγορές όπως το Μεγάλο Παζάρι και η Αιγυπτιακή Αγορά παγκοσμίου φήμης! Μοναδικά αρώματα και γεύσεις αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη!
3η ημέρα Κωνσταντινούπολη
Συνδυάζει την Ανατολή και τη Δύση με μοναδικό τρόπο, η Κωνσταντινούπολη έχει τεράστια ιστορία και μεγάλο πολιτισμικό ενδιαφέρον. Επισκεφθείτε την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, τα λουτρά αλλά και τις πολλές ιδιαίτερες αγορές όπως το Μεγάλο Παζάρι και η Αιγυπτιακή Αγορά παγκοσμίου φήμης! Μοναδικά αρώματα και γεύσεις αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη!
4η ημέρα Καβάλα
Η Καβάλα, μια από τις ωραιότερες ελληνικές πόλεις, εγγυάται ότι θα σας μαγεύσει αφού συνδιάζει το παρελθόν και το μέλλον με τον πιο καλλαίσθητο τρόπο. Ιστορικά μνημία και νεοκλασικά αριστουργήματα, τα καταπρασινα δάση και οι μαγευτικές παραλίες θα σας σαγηνεύσουν! Μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης επιβάλλεται! Μη χάσετε το φεστιβάλ Φιλίππων το καλοκαίρι και τις υπέροχες παραλίες!
5η ημέρα Θεσσαλονίκη
Γνωστή για το Λευκό Πύργο, την Αψίδα του Γαλέριου, το Άγιο Δημήτριο και τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. , η Θεσσαλονίκη είναι κέντρο ελληνικού πολιτισμού με μνημεία και μουσεία για τους λάτρεις της ιστορίας αλλα και έντονη νυχτερινή ζωή για τους λάτρεις της διασκέδασης. Μην ξεχάσετε να δείτε τα Λαδάδικα, την Πλατεία Αριστοτέους και τη πλατιά προκυμαία κατά μήκος του ΘερμαΪκού Κόλπου.
6η ημέρα Βόλος
Ο Βόλος είναι μια πανέμορφη πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Διαθέτει ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας και είναι φημισμένος για τα παραδοσιακά μεζεδοπωλείο με το τοπικό τσίπουρο.
7η ημέρα Σαντορίνη - Επιστροφή
Με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, έντονη νυχτερινή ζωή και ασύγκριτες ομορφιές η Σαντορίνη είναι διάσημη για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης. Το νησί των ηφαιστείων συνδυάζει τη νησιώτικη αρχιτεκτονική με μια κοσμοπολίτικη σοφιστικές νότα και είναι πραγματικά ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!
Με επιπλέον 240€ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ το πακέτο σας σε All-Inclusive το οποίο περιλαμβάνει:
- Απεριόριστο πακέτο ποτών (Premium)
- Επιπλέον 75€/άτομο έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές
- Δωρεάν Wi-Fi
- Εκπτώσεις σε Θεματικά εστιατόρια

*-3ος / 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα πληρώνει €789
*-Βρέφη έως 2 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν €289 -Παιδιά από 2 έως 11 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν €549

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (289€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Επιλεγμένα ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Φιλοδωρήματα
  • €75/άτομο έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές
  • Επίναυλος καυσίμων 6€/ημέρα/άτομο

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές (εκτός από αυτές της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σάββατο Πειραιάς - 15:00
Κυριακή Κωνσταντινούπολη 15:00 Διαν.
Δευτέρα Κωνσταντινούπολη - 18:00
Τρίτη Καβάλα 11:00 20:00
Τετάρτη Θεσσαλονίκη 08:00 19:00
Πέμπτη Βόλος 08:00 18:30
Παρασκευή Σαντορίνη 09:00 20:00
Σάββατο Πειραιάς 07:00 -

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC

Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XA

Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XB

Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC

 

Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SJ

Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SB

Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.
 

ΣΟΥΙΤΑ SG

Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.