Ελβετία/Ζυρίχη 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Ζυρίχη-Ελβετία-Αλπικό Τρένο --Καταρράκτες Ρήνου-Βέρνη-Ιντερλανκεν-Λουκέρνη

ΑΠΟ 545 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αθήνα - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Ζυρίχη
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τους φαντασμαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και σχηματίζει στη βάση του μια λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Ζυρίχη, όπου θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους της παλιάς πόλης, θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ (εξωτερικά), τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT 4* sup στην συνοικία Oerlikon. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα Ζυρίχη,…. στις λίμνες του Ιντερλάκεν και την όμορφη πρωτεύουσα Βέρνη
Πρωινή αναχώρηση για το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουμε για την ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, "την πόλη των κρηνών", που είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Ζυρίχη, με το Αλπικό Τραίνο στο Σαιντ Μόριτζ
Σήμερα μας περιμένει μια γεμάτη μέρα με πολύ πρωινή αναχώρηση για την πόλη Χουρ. Εδώ θα επιβιβαστούμε στο Αλπικό τραίνο της RHAETIAN Railways (έξοδα ατομικά) για την ανάβασή μας, μέσα από μια μαγευτική διαδρομή που διασχίζει το αλπικό τοπίο της κοιλάδας του Εγκαντίν με δάση και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς, στο Σαιντ Μόριτζ (St Moritz), το πιο διάσημο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων. Περπατήστε στο κοσμοπολίτικο αυτό θέρετρο, νιώσετε και εσείς την αίγλη και τον πλούτο του, απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα δίπλα στην παγωμένη λίμνη St. Moritzsee. Μην ξεχαστείτε! Στις 16:00΄ αναχωρεί το τραίνο για την Χουρ, όπου φθάνοντας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για τη Ζυρίχη. Άφιξη αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Ζυρίχη - Λουκέρνη
Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και επίσκεψη στην πόλη, όπου θα δούμε παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική σκεπαστή ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού και άλλα αξιοθέατα. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα Ζυρίχη - Αθήνα
Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΖΥΡΙΧΗ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT 4* sup
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας στη Ζυρίχη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

​Σημειώσεις:
  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
  • Για όσους επιθυμούν κράτηση προς/από Σαιντ Μόριτζ με το τραίνο RHAETIAN RAILWAYS, η επιβάρυνση είναι € 85 (κράτηση από Αθήνα, πληρωμή στη Ζυρίχη με μετρητά σε Ευρώ)
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: € 70 και από άλλες πόλεις: € 140 με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)