Ζάκυνθος Αγ.Πνεύμα

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Ζάκυνθος

ΑΠΟ 185 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Κυλλήνη με απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο, άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή και διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ - ΝΑΥΑΓΙΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ - ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ - ΛΑΓΑΝΑΣ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την βόρεια πλευρά του νησιού και το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου, όπου θα έχουμε χρόνο για προαιρετική μίνι κρουαζιέρα 1 ώρας, στις φημισμένες Γαλάζιες Σπηλιές. Οι Γαλάζιες Σπηλιές έχουν πάρει το όνομά τους από το χρώμα του νερού που είναι πολύ έντονο και αντανακλάται στους τοίχους των σπηλιών. Ανακαλύφθηκαν το 1897 και κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες. Αποτελούνται από διαδοχικούς θαλάμους που καταλήγουν στην Μεγάλη και τη Μικρή Σπηλιά. Θα συνεχίσουμε με μια όμορφη πανοραμική διαδρομή μέχρι την παραλία του Ναυαγίου. Θα σταματήσουμε σε ένα σημείο από το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε την μοναδική θέα της παραλίας από ψηλά και να βγούμε φωτογραφίες. Επόμενη μας στάση η Μονή της Παναγίας της Αναφωνήτριας, γνωστή για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η παράδοση θέλει την εικόνα της Θεοτόκου να έχει έρθει με θαυματουργό τρόπο στο μοναστήρι από την Κωνσταντινούπολη αμέσως μετά την άλωση. Ο δεύτερος λόγος είναι επειδή συνδέεται με τον βίο του προστάτη του νησιού Αγίου Διονυσίου. Συνεχίζουμε, περνώντας από τα χωριά Μαριές και Έξω χώρα και διερχόμαστε από το χωριό Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία των Αγίων Μαύρας και Τιμοθέου μια από τις ομορφότερες εκκλησίες του νησιού, αλλά και σημαντικό τόπο προσκυνήματος. Τελευταίο πέρασμα για σήμερα ο Λαγανάς, το μέρος που κάθε καλοκαίρι νεαροί τουρίστες από κάθε μεριά του πλανήτη, μετατρέπουν σε ένα ξέφρενο πάρτυ! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος στη διάθεσή μας για βόλτα.
3η ημέρα ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ - ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑΛΗ - ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 4η ημέρα: ΚΥΛΛΗΝΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Παίρνουμε ένα καλό πρωινό και ξεκινάμε τη μέρα μας με επίσκεψη στον ξακουστό λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Στη συνέχεια θα πάμε σε μια από τις παλαιότερες γειτονιές της Ζακύνθου την αριστοκρατική Μπόχαλη. Μια περιοχή κατάφυτη από ελαιόδεντρα και πεύκα, η οποία βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της πόλης. Η θέα είναι μαγευτική καθώς μπορούμε να θαυμάσουμε από ψηλά όχι μόνο την πόλη αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, το λιμάνι, το Αργάσι και τον κόλπο του Λαγανά. Θα κάνουμε και μια επίσκεψη στο βενετσιάνικο κάστρο το οποίο έχει μεγάλη ιστορική σημασία καθώς στο εσωτερικό του τα χρόνια της Ενετοκρατίας υπήρχε η πρωτεύουσα του νησιού και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Λίγη ξεκούραση και το απόγευμα είμαστε στην πόλη η οποία είναι μοναδική, κοσμοπολίτικη με πλήθος κόσμου. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε στην ρομαντική ατμόσφαιρα και την νυχτερινή ζωή της γραφικής πόλης.
4η ημέρα ΚΥΛΛΗΝΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν….κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ζακύνθου από όπου θα πάρουμε το πλοίο που θα μας μεταφέρει πίσω στην Κυλλήνη. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας αργά το απόγευμα.

Περιλαμβάνονται:

  1. Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο
  2. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  3. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  4. Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  5. Περιηγήσεις του προγράμματος.
  6. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  7. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.