Ζάκυνθος 5 ή 8 ημέρες

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 5,8 ημέρες

Ζάκυνθος

ΑΠΟ 149 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​Θεσσαλονίκη – Ζάκυνθος ( Τσιβιλή )
Αναχώρηση το πρωί από τα γραφεία μας . Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Εν πλώ και το απόγευμα φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 
2η ημέρα Τσιβιλή - Ξενάγηση πόλης – Μονή Αγίου Διονυσίου-Καμπί
Μετά το πρωινό μας προαιρετικά μπορείτε να συμμετέχετε στη πανοραμική ξενάγηση της πόλης και στην συνέχεια αναχώρηση για προσκύνημα στην Μονή και την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Στην μονή υπάρχουν αξιόλογα κειμήλια, ευαγγέλια , ξυλογλυπτα κλπ. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε οργανωμένη παραλία του νησιού για να απολαύσουμε καφέ ή γεύμα και το μπάνιο μας. Θα επισκεφτούμε το χωριό Καμπί όπου θα δούμε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του Ιονίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Τσιβιλή – Κόκκινο Βράχο - Μπόχαλη – Ενετικό Κάστρο
Μετά το πρωινό μας , προαιρετικά αναχώρηση για το Κόκκινο Βράχο , εκεί όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το έργο Φωτεινή Σαντρη. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο της Μπόχαλης. Από τον λόφο απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα της πόλης και μέχρι τις πελοποννησιακές ακτές. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσολεόντισας και το ερειπωμένο ενετικό κάστρο. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στην παραλία του Γέρακα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Τσιβιλή – Αναφωνήτρια – Άγιο Γιώργη - Ναυάγιο
Πρωινό και προαιρετική επίσκεψη στο χωριό Αναφωνήτρια. Το χωριό πήρε το όνομα του από την Μόνη όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Άγιο Γιώργη των Κρημνών. Μετά το προσκύνημα θα θαυμάσουμε την πιο γνωστή παραλία του νησιού, με τα γαλαζοπράσινα νερά, την παραλία Ναυάγιο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε γνωστή παραλία για μπάνιο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα Ζάκυνθος – Θεσσαλονίκης ή ελεύθερη μέρα
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για όσους συμμετέχουν στο 8ήμερο πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Κυλλήνη , Πάτρα . Επίσκεψη στον Άγιο Ανδρέα για προσκύνημα και στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής Ρίο, Ιτέα, Λαμία , Τέμπη . Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.
6η ημέρα Ελεύθερη μέρα για μπάνιο.
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε τα μπάνια σας στις όμορφες παραλίες του νησιού και να γευτείτε τοπικές σπεσιαλιτέ .
7η ημέρα Ελεύθερη μέρα για μπάνιο
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε τα μπάνια σας στις όμορφες παραλίες του νησιού και να γευτείτε τοπικές σπεσιαλιτέ .
8η ημέρα Ζάκυνθος – Κυλλήνη – Θεσσαλονίκη
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και αγορές αναμνηστικών. Το μεσημέρι αναχώρηση για Κυλλήνη, Πάτρα. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής Ρίο, Ιτέα, Λαμία, Τέμπη . Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.
Περιλαμβάνονται : 4 ή 7 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά. Τη μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο και αντίστροφα. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη. Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δεν περιλαμβάνονται : Φόρος διαμονής. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.Προαιρετικές εκδρομές.
Προαιρετικές ολοήμερες εκδρομές : 10€ στα γραφεία μας – 15€ στο προορισμό.
Εάν Θέλετε δωμάτιο με 2 παιδία επικοινωνήστε μαζί μας.