Ζάγκρεμπ - Βιέννη - Βουδαπέστη

Οδικό Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Ζάγκρεμπ-Γκρατς-Βιέννη-Βουδαπέστη

ΑΠΟ 229 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα σύνορα των Ευζώνων. Συνεχίζουμε για Νις και Βελιγράδι. Περνώντας τα σύνορα της Κροατίας, φθάνουμε το βράδυ στο πανέμορφο Ζάγκρεμπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα - γνωριμία με την πόλη.
2η ημέρα ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΓΚΡΑΤΣ - ΒΙΕΝΝΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Βιέννη. Μετά τη στάση μας στο πανέμορφο Γκρατς θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του βαλς, την πανέμορφη Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα ΒΙςΝΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρόγευμα. Σήμερα θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, θα περάσουμε από τα χειμερινά ανάκτορα Hofburg, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Αναχώρηση για Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης. Θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Matthias, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Gellert θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Citadella. Για όσους επιθυμείτε σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα απολαύσουμε τα αξιοθέατα που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού. Μία σίγουρα αξέχαστη εμπειρία.
5η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη Βουδαπέστη για μία τελευταία βόλτα. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines Βουδαπέστη - Θεσ/νικη
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτό αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Πρόγευμα σε μπουφέ στο χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
  • 8kg χειραποσκευή & βαλίτσα 23kg.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Κρουαζιέρα Δούναβη 15€ το άτομο περιλαμβάνει ποτήρι σαμπάνια
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται