Χαλκίδα-Ναύπλιο-Ύδρα -Σπέτσες

Οδικώς, 5 ημέρες

Ύδρα-Ναύπλιο-Σπέτσες-Μονεμβασιά-Χαλκίδα-Μυκήνες-Επίδαυρος

ΑΠΟ 250 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση για Χαλκίδα.
Συγκέντρωση και αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Λαμία, άφιξη στην Χαλκίδα το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος δείπνο, διανυκτέρευση.
2η ημέρα Χαλκίδα - Μυκήνες – Επίδαυρος – Ναύπλιο
Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στις Μυκήνες. Το ανάκτορο του θρυλικού Αγαμέμνονα, ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Συνεχίζουμε για την Επίδαυρο όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο, το οποίο είναι το ωραιότερο και καλύτερα διατηρημένο από όλα τα αρχαία θέατρα. Προορισμένο για την διασκέδαση των ασθενών του Ασκληπιού είχε χωρητικότητα 13.000 θεατών. Επιστροφή στο Ναύπλιο. Επίσκεψη  στο ιστορικό κάστρο του Παλαμηδίου που δεσπόζει πάνω από την πόλη του Ναυπλίου. Ελεύθεροι για μια βόλτα στα γραφικά στενά της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους ναούς του Αγίου Γεωργίου (όπου ορκίστηκε ο Όθωνας) και του Αγίου Σπυρίδωνα (στον οποίο δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας το 1831).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
3η ημέρα Σπέτσες – Ύδρα
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις που γίνονται με τα γαϊδουράκια. Θα δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενη στάση στις Σπέτσες, εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, το σπίτι-μουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη, το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Μονεμβασιά
Πρωινό και αμέσως  αναχώρηση για την καστροπολιτεία την πανέμορφη Μονεμβασιά, σμιλεμένη στον βράχο σαν γλυπτό. Ο χρόνος εδώ έχει σταματήσει στο Μεσαίωνα. Θα μας εντυπωσιάσουν τα κάστρα, τα παλιά αρχοντικά, τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια, οι εκκλησίες του Ελκυόμενου Χριστού, της Παντάνασσας και ο οκταγωνικός ναός της Αγίας Σοφίας. Το κάθε τι θυμίζει το Βυζάντιο και δίνει την εντύπωση μιας πόλης φανταστικής που η πάροδος του χρόνου δεν την άγγιξε. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση, καφέ και φαγητό σ’ ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα Ναύπλιο – Επιστροφή
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Με διάφορες στάσεις για καφέ, γεύμα εξ’ ιδίων και ξεκούραση, φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας.
Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
  • Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τη διαμονή: 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο LUCY 4* στη Χαλκίδα και 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  REX 3* στο Ναύπλιο.
  • Τα πρωινά  σε πλούσιο μπουφέ.
  • Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου μας.
  • Τις εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
  • Φόρο διαμονή του ξενοδοχείου.
  • Την κρουαζιέρα Ύδρα – Σπέτσες. Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό