ΧΑΛΚΙΔΑ

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Αράχωβα-ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΕΡΕΤΡΙΑ-Άγιος Ιωάννης-Χαλκίδα

ΑΠΟ 0 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα 1η ΗΜΕΡΑ: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ (480χλμ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07.00 το πρωί. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στη Χαλκίδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση και χρόνος για την πρώτη µας γνωριµία µε την όµορφη πόλη. Θα έχουµε την δυνατότητα να παρατηρήσουµε το µοναδικό φαινόµενο της παλίρροιας. Αυτό το παγκοσμίως σύνθετο φαινόμενο οφείλεται στην έλξη που ασκεί η Σελήνη, αλλά και στη διαφορά στάθµης µεταξύ νότιου και βόρειου Ευβοϊκού. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα 2η ΗΜΕΡΑ: Μ. Σάββατο ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΚΡΥΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ (260χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Αράχοβα, απλωμένη σε μια από τις νότιες πλαγιές του Παρνασσού, σε υψ. 900-1000 μ. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθούμε και να γνωρίσουμε τα μυστικά της πανέμορφης κωμόπολης, που δικαίως θεωρείται η Μύκονος του χειμώνα. Συνεχίζοντας τη μέρα μας φθάνουμε στα Κρύα Λειβαδιάς. Ένα παραμυθένιο τοπίο με καταρράκτες, αιωνόβιους πλατάνους, τρεχούμενα νερά, και πέτρινα γεφύρια. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την περιοχή και να γευματίσουμε εξ’ ιδίων με ξεχωριστές ρουμελιώτικες γεύσεις. Τελευταίος μας σταθμός η πρωτεύουσα της Βοιωτίας, η Λειβαδιά, για τον απογευματινό καφέ μας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργίας της Ανάστασης και θα δειπνήσουμε με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. ∆ιανυκτέρευση. 
3η ημέρα 3η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή του Πάσχα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ (45χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την Ερέτρια, μια κωμόπολη γεμάτη ιστορία, από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Εύβοιας, που με το κατάφυτο νησάκι ( νησί των ονείρων ) και με τις ονειρεμένες παραλίες, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Εύβοιας. Το μεσημέρι ακολουθεί το εορταστικό πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα γνωρίσουµε καλύτερα την πρωτεύουσα της Εύβοιας, την Χαλκίδα. Θα επισκεφτούµε το περίφηµο κάστρο του Καράµπαµπα, την βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδας της πόλης και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να περπατήσουμε στην πόλη και στην παραλία της. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα 4η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα του Πάσχα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ - ΠΡΟΚΟΠΙ - ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τµήµα του νησιού. Πρώτη µας στάση στην Αρτάκη στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωµένης. Έπειτα, θα επισκεφθούµε το µοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου στο Προκόπι, για να προσκυνήσουµε το σκήνωµα του Αγίου και θα συνεχίσουµε για τα πασίγνωστα λουτρά της Αιδηψού, όπου και θα µείνουµε για προαιρετικό γεύµα. Συνεχίζουµε για τον Αγιόκαµπο από όπου θα πάρουµε το φέρρυ-µπoτ για να περάσουµε απέναντι στη Γλύφα και να πάρουµε το δρόµο της επιστροφής. Το βράδυ άφιξη στη Θεσσαλονίκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τις μεταφορές µε πολυτελές πούλμαν του γραφείου µας.
Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με την αντίστοιχη διατροφή.
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή Αγιόκαμος-Γλύφα.
Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Έμπειρο συνοδό του γραφείου µας.
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
Φόρο διαμονής.