Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά

Οδικό Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Βουδαπέστη-Παραδουνάβια Χωριά-Κρουαζιέρα στον Δούναβη-

ΑΠΟ 159 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και άμεση αναχώρηση για τη Βουδαπέστη . Άφιξη στα σύνορα των Ευζώνων και στάση στα αφορολόγητα για τις πιθανές σας αγορές. Αφού περάσουμε τα Σκοπιανά, τα Σερβικά και τα Ουγγρικά σύνορα θα φτάσουμε το βράδυ στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα Βουδαπέστη – Ξενάγηση πόλης – Κρουαζιέρα στον Δούναβη
Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το  Δούναβη, στη Βούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Nίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B Παγκόσμιού πόλεμου. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
 
3η ημέρα Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριό
Πρωινό και αναχώρηση για τα Παραδουνάβια χωριά. Πρώτη μας στάση το Szentendre (Άγιος Ανδρέας), ένα παραδοσιακό χωριό της Ουγγαρίας. Θα επισκεφτούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς, και την ορθόδοξη εκκλησία του 1752. Περιπλανηθείτε στο χωριό των Καλλιτεχνών και των Καλών Τεχνών, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται ο Άγιος Ανδρέας, όπου μπορείτε να αγοράσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Συνεχίζουμε για το Visegrad, το επόμενο χωριό πάνω στο Δούναβη. Θα θαυμάσουμε και θα περιηγηθούμε στα δύο τεράστια κάστρα που είναι χτισμένα από τον Βασιλιά Μπέλα Δ’ για την προστασία της περιοχής από τους Μογγόλους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι χτισμένο από τον Βασιλιά Λουδοβίκο Α’. Τέλος θα σταματήσουμε στο χωριό Esztergom, όπου θα δούμε τα πολυάριθμα αξιοθέατα, ανάμεσα στα οποία είναι: η Βασιλική, το Κάστρο και ο Καθεδρικός Ναός του Ezstergom, και η υπέροχη θέα του Δούναβη από το κάστρο, ιδανική για φωτογραφίες. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη.
 
4η ημέρα Βουδαπέστη – Πτήση επιστροφής
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για την πτήση της επιστροφής.
 
Στη τιμή περιλαμβάνονται:
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
  • Aποσκευή 23Kg + Χειραποσκευή 8kg
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείο
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μετακινήσεις - Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ: 85€.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 15€.