ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Βουδαπέστη

ΑΠΟ 295 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – DANUBE NIGHT CRUISE
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη. Άφιξη & σύντομη περιήγηση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελάτε μαζί μας σε μια μαγευτική νυχτερινή κρουαζιέρα στα φωταγωγημένα αξιοθέατα του Δούναβη.
2η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα κάνουμε την ξενάγηση μας, στην πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετιρίδας, θα δούμε τον Ζωολογικό κήπο, τα λουτρά Σετσενι, μόνιμο τσίρκοτης πόλης, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο Αντράσυ με τα καλοδιατηρημένα κτίρια, την Οπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Άγιου Στεφάνου, την ακαδημία των επιστημών και θα αφήσουμε το πνευματικό κέντρο της μεγαλοαστικής τάξης της Πέστης, περνώντας στην βασιλική Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων,όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων. Στο κέντρο του λόφου με το Βασιλικό ανάκτορο των Αψβούργων, πόλη-κάστρο από τον 17ο αιώνα βρίσκεται η πλατεία της Αγίας Τριάδας. Εκεί δεσπόζει ο ναός της Θεοτόκου, γνωστός ως ναός με υπέροχη θέα στην Πέστη. Ακολουθεί ο λόφος Γκέλερτ με το πολεμικό μουσείο πρώην φρούριο του Αυστριακού στρατού. Η περιήγησή μας θα καταλήξει στην καρδιά της πόλης στην κεντρική οδό Βάτσι Ούτσα για να πάρουμε μια καλή γεύση από την φημισμένη πρωτεύουσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελάτε μαζί μας σε ιδιαίτερη βραδία στα περίφημα ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ BORCATACOMBA.
3η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - RIVER RIDE BUS - ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα κάνουμε μια ιδιαίτερη γνωριμία με την υπέροχη πόλη. Θα επιβιβαστούμε στο RIVER RIDE BUS το “αμφίβιο” λεωφορείο με το οποίο θα μπούμε μέσα στον Δούναβη και αφού αναδυθούμε στην επιφάνεια του ποταμού θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση εν πλώ (ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FOUR SEASONS). Κατόπιν επίσκεψη στο το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και βόλτα συνοδεία της ξεναγού μας στους πεζόδρομους της Πέστης.
4η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ (210χλμ)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για προαιρετική επίσκεψη στα περίφημα παραδουνάβια χώρια της Ουγγαρίας. Στην εκδρομή μας σε μια ωραία διαδρομή κατά μήκος του Δούναβη θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας, τόπο πολλών φημισμένων καλλιτεχνών, το Βίζεγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου και θα σταματήσουμε στην πρώτη πρωτεύουσα τον Ούγγρων - το Έστεργκομ, όπου θα δούμε τον τεράστιο καθεδρικό ναό, θρησκευτικό θησαυρότων Ούγγρων και την πινακοθήκη. Επιστρέφουμε στην Βουδαπέστη.
5η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
+145 ευρώ Σύνολο φόρων
Αν επιθυμείτε να μην συμμετέχετε στα προγράμματα εκδρομών - ξεναγήσεων η τιμή μειώνεται κατά 30 ευρώ ανά άτομο