Βουδαπέστη - Βιέννη - Πράγα

Οδικό Αεροπορικώς, 6 ημέρες

Βουδαπέστη-Κρουαζιέρα Δούναβη -Βιέννη-Πράγα-Κρουαζιέρα Μολδάβα

ΑΠΟ 275 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και άμεση αναχώρηση για τη Βουδαπέστη . Διέλευση συνόρων των Ευζώνων και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΔΟΥΝΑΒΗ
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης. Θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Matthias, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Gellert θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Citadella. Για όσους επιθυμείτε σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα απολαύσουμε τα αξιοθέατα που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού. Μία σίγουρα αξέχαστη εμπειρία.
3η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βιέννη. Στην περιήγησή μας θα θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Schönbrunn, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών, θα δούμε το ανάκτορο Belvedere και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ (ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ)
Πρόγευμα και ξεκινάμε για την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Άφιξη στην πανέμορφη Πράγα. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα ξεκινήσουμε τη περιήγηση της Παλιάς πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staroměstské náměstí), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Václavské náměstí), την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα αγίων. Τέλος τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα ΠΡΑΓΑ (ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ) - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΟΛΔΑΒΑ
Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε με τη ξενάγηση της Καστρούπολης όπου θα δούμε το μοναστήρι Στράχοβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το ν αό τ ου Α γίου Ν ικολάου κ .α. Σ το τ έλος τ ης ξ ενάγησης θ α επιβιβαστούμε (προαιρετικά ) από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι – θα ακολουθήσει δίωρη κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα όπου θα θαυμάσουμε την μεσαιωνική πόλη, με όλα της τα ιστορικά κτίρια. Χρόνος ελεύθερος.
6η ημέρα ΠΡΑΓΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έπειτα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας & πτήση επιστροφής.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines Πράγα - Θεσ/νικη
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτό αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Πρόγευμα σε μπουφέ στο χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
  • 8kg χειραποσκευή & βαλίτσα 23kg.


Δεν περιλαμβάνονται:
  • Κρουαζιέρα Δούναβη 15€ το άτομο περιλαμβάνει ποτήρι σαμπάνια
  • Κρουαζιέρα Μολδάβα 25€ το άτομο διάρκειας 2 ωρών περιλαμβάνει φαγητό σε μπουφέ
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται