Βουδαπέστη - Βιέννη - Μπρατισλάβα & δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

Οδικό Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Βουδαπέστη-Βιέννη-Μπρατισλάβα

ΑΠΟ 135 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί για τα σύνορα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, στη Βουδαπέστη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.
2η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) - ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας αρχίζει με την Πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, τη λεωφόρο της Δημοκρατίας και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Το μεσημέρι αναχώρηση για την Βιέννη, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. 
3η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ (ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε μία πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου) όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε. Έπειτα θα δούμε το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και θα καταλήξουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Από τις πιο όμορφες μητροπόλεις της Ευρώπης, η Μπρατισλάβα βρίσκεται στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης και συνδέεται με τις γειτονικές χώρες μέσω του ποταμού Δούναβη. Οι βίλες νότια του ποταμού Δούναβη, τα γιγαντιαία παλάτια και κάστρα από την εποχή του κομμουνισμού, τα σημαντικότερα μουσεία, αλλά και η πληθώρα των μπαρ που πλημμυρίζουν από νεολαία, κάνουν την πόλη να ξεχωρίζει. Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο δεν είναι άλλο από το Κάστρο, στο οποίο στέφθηκαν Ούγγροι βασιλείς και φυλάσσονται αρκετά κοσμήματα του  τέμματος. Η θέα που προσφέρει από ψηλά είναι φανταστική. Σε απόσταση αναπνοής απλώνεται η κεντρική αρτηρία της Μπρατισλάβα, ο Βεντούρσκα. Ένας πολυσύχναστος δρόμος γεμάτος καφέ, εστιατόρια και μπαρόκ παλάτια. Επόμενη στάση μας το υπέροχο συντριβάνι στην κεντρική πλατεία της παλαιάς πόλης. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος.
4η ημέρα ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια στην πόλη. Κατόπιν μετάβαση στο αεροδρόμιο, απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής (o.w.) με απευθείας πτήσεις από Μπρατισλάβα
  • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
  • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* και 4*
  • Ξεναγήσεις/ περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
  • 6kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων 85€
  • Δημοτικοί φόροι 3* ξενοδοχείων 1,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα και 4* ξενοδοχείων 2,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα.
  • Check points 10€
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
  • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
  • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο
Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη