ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ 3,4 ημέρες Ιούνιος 2023 (P)

Οδικώς, 3,4 ημέρες

-Βόλος-ΩΡΕΟΙ-ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ -Καταρράκτες Δρυμώνα ---Αιδηψός-ΩΡΕΟΙ-Παναγιά Ντινιούς -Πευκί -

ΑΠΟ 139 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΣΤΙΑΙΑ – ΠΕΥΚΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ - ΩΡΕΟΙ – ΑΙΔΗΨΟΣ (340χλμ.)
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 για Εύβοια. Δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ), άφιξη στη Γλύφα από όπου θα πάρουμε το F/B για τον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Φτάνοντας στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και περνώντας από την Ιστιαία, το μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας, φτάνουμε στο πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο, το Πευκί. Θα έχουμε χρόνο προαιρετικά για φαγητό. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Παναγία Ντινιούς, ένα μικρό εκκλησάκι όπου υπάρχει θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό Ωρεοί. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα μπορείτε να γνωρίσετε την πανέμορφη κωμόπολη, γνωστή παγκοσμίως για τα ιαματικά λουτρά της. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ (160χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Συνεχίζοντας και μετά από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή ανάμεσα στο κατάμεστο από βλάστηση περιβάλλον φτάνουμε στους καταρράκτες του Δρυμώνα, που συνθέτουν μια τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος.
Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ - ΩΡΕΟΙ
Πρωινό και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για καφέ. Στη συνέχεια προαιρετικά θα επισκεφτούμε τα Λιχαδονήσια, ένας καλά κρυμμένος παράδεισος μικρών νησίδων με τιρκουάζ νερά και αμμουδιές που συνθέτουν ένα εξωτικό σκηνικό. Θα απολαύσουμε την υπέροχη παραλία για µπάνιο. Γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στους γραφικούς Ωρεούς θα ολοκληρώσει τη μέρα μας.  Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (320χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ’ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για τη Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση για Βόλο. Ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όμορφης παραλίας της πόλης για γεύμα εξ ιδίων. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, άφιξη στην πόλη μας.
Σημείωση : στο 3ημερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 3η μέρα

Περιλαμβάνει:
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια του F/B Γλύφα - Αγιόκαμπο – Γλύφα
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρο διαμονής