ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ 4 ημέρες (P)

Οδικώς, 4 ημέρες

Βόρεια Εύβοια -Αγιόκαμπος ---Παναγιά Ντινιούς -Αγ. Άννα -Αιδηψός-Αγιόκαμπος -Γλύφα-Βόλος

ΑΠΟ 149 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΛΥΦΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ (270χλμ.)
Συγκέντρωση στα γραφεία µας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν θα επιβιβαστούμε στο πλοίο από τη Γλύφα με προορισμό τον Αγιόκαµπο της Εύβοιας. Μετά την άφιξη μας θα κατευθυνθούμε προς την Αιδηψό, όπου θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την φημισμένη λουτρόπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμά θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τα λουτρά της Αιδηψού. Αργότερα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα Μ. Σάββατο ΛΙΜΝΗ – ΑΓ. ΑΝΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ – ΙΣΤΙΑΙΑ – ΑΙΔΗΨΟΣ (120χλμ.)
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας, περνώντας από τις Ροβιές, θα καταλήξουμε στη Λίμνη, μια πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο χωριό της Αγίας Άννας το οποίο βρίσκεται χτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά, με θέα το Αιγαίo και έπειτα θα μεταβούμε στην Παναγία Ντινιούς. Η Παναγία Ντινιούς είναι ένα μικρό εκκλησάκι στη Βόρεια Εύβοια, όπου υπάρχει θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Επόμενος σταθμός η Ιστιαία που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Βόρειας Εύβοιας, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και στην συνέχεια θα απολαύσουμε δείπνο µε παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα Κυριακή του Πάσχα ΠΡΟΚΟΠΙ (ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ) - ΑΙΔΗΨΟΣ (125χλμ.) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΑΙΔΗΨΟΣ (70χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι αυτό φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και καφέ και θα επιστρέψουμε για να απολαύσουμε το Πασχαλινό τραπέζι. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές, κτισμένο στην καρδιά μιας όμορφης πυκνόφυτης έκτασης στην περιοχή Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας. Ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΓΛΥΦΑ – ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (310 χλμ.)
Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την τελευταία μας βόλτα στην Αιδηψό και θα αναχωρήσουμε, µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας, για τον Βόλο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην όμορφη πόλη. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όμορφης παραλίας της πόλης για γεύμα εξ’ ιδίων. Μετά το γεύμα και τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
 
Περιλαμβάνει:
Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Ακτοπλοϊκά
εισιτήρια. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
Πρωινό. Ασφάλεια αστικής
επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνει:
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι
αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
Φόρος διαμονής