Βόλος - Πήλιο Αγ. Πνεύμα

Οδικώς, 3 ημέρες

Βόλος-Μετέωρα-Πήλιο

ΑΠΟ 135 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟΣ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.00 με προορισμό το Πήλιο. Μαγευτικές εικόνες ξετυλίγονται μπροστά μας περπατώντας τη Μακρινίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου, με πανέμορφη θέα στον Παγασητικό. Μετά τον καφέ μας, συνεχίζουμε για την Πορταριά, το παλαιότερο και κυριότερο χωριό του Πηλίου και έπειτα στα Χάνια. κατηφορίζουμε αργά το απόγευμα στην πόλη του Βόλου και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας.
2η ημέρα ΧΑΝΙΑ - ΖΑΓΟΡΑ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ
Αναχώρηση μετά το πρόγευμα για τη Ζαγορά, που γνώρισε μεγάλη άνθηση τον 17ο, 18ο αιώνα. Μετά τον καφέ μας επίσκεψη στο σχολείο του Ρήγα Φεραίου και συνεχίζουμε για τον Αγ. Ιωάννη, χωριό που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Στη συνέχεια θα μας γοητεύσει η Τσαγκαράδα, με την πηλιορίτικη αρχιτεκτονική και τον αιωνόβιο πλάτανο στην Αγ. Παρασκευή. Γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κάποια γραφική ταβέρνα του Βόλου.
3η ημέρα ΒΟΛΟΣ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό τους εντυπωσιακούς και ιστορικούς όγκους των Μετεώρων. Επίσκεψη των μονών Αγ. Στεφάνου και Βαρλαάμ. Γεύμα στην Καλαμπάκα και αναχώρηση για τα Τρίκαλα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για την πόλη μας, όπου θα φτάσουμε αργά το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  1. Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  3. Πρωινό
  4. Περιηγήσεις του προγράμματος.
  5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.