Βόλος - Πήλιο - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Βόλος-Ελλάδα-Πήλιο-Βυζίτσα-Μηλιές-Χάνια-Τσαγκαράδα-Πορταριά-Μακρυνίτσα

ΑΠΟ 148 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΒΟΛΟΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τη πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλαιότερα στη χώρα μας, το οποίο στεγάζεται στο υπέροχο Νεοκλασικό κτίριο του 1909. Ελεύθερος χρόνος. Τακτοποίηση στο Park Hotel 4* στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.
2η ημέρα ΒΟΛΟΣ - ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ (ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ) - ΜΗΛΙΕΣ - ΒΥΖΙΤΣΑ
Πρωινό και προαιρετική ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου με τον «Μουντζούρη», το ατμοκίνητο τρενάκι με τα 4 βαγόνια και τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές του κόσμου. Στο τέρμα της διαδρομής φθάνουμε στο κέντρο του χωριού Μηλιές, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Επιβίβαση στο πούλμαν και συνεχίζουμε για τη Βυζίτσα (για όσους δεν ακολουθήσουν τη διαδρομή με το τρενάκι θα γίνει η εκδρομή Μηλιές - Βυζίτσα οδικώς με το πούλμαν). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
3η ημέρα ΒΟΛΟΣ - ΧΑΝΙΑ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ
Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα γραφικά Χάνια, σε υψόμετρο 1.190 μέτρων στις πλαγιές του Πηλίου. Επόμενος σταθμός μας είναι η Τσαγκαράδα, το «σμαράγδι του Πηλίου», σε υψόμετρο 500 μέτρων, με την υπέροχη θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος. Επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή με το θεόρατο πλάτανο των χιλίων ετών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
4η ημέρα ΒΟΛΟΣ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Πηλιορείτικο κεφαλοχώρι Πορταριά, στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου, με τα πολλά αρχοντικά με τις σκεπές από πέτρινες πλάκες. Σειρά έχει η Μακρυνίτσα με την πανοραμική θέα, η οποία χαρακτηρίζεται ως «το μπαλκόνι του Πηλίου» με το παραδοσιακό της χρώμα και την ιδιαίτερη Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Park Hotel 4* στον Βόλο
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Το εισιτήριο για τον «Μουντζούρη» (10 € πληρωτέα στο γραφείο)
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε: € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως
Σημείωση: Στην 3ήμερη εκδρομή παραλείπεται η 3ή ημέρα του προγράμματος