ΒΙΕΝΝΗ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ 4ΗΜ, ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Βιέννη-Αυστρία-Σένμπρουν

ΑΠΟ 239 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση) –ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ (προαιρετικά)
Πρωινό και θα ξεκινήσουμε  τη ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν (προαιρετικά), που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας.
3η ημέρα BIENNH - Ελεύθερη ημέρα – Χριστουγεννιάτικες αγορές
Μετά το πρωινό σας ,θα μεταβείτε στο ιστορικό κέντρο της πόλης ,που μεταμορφώνεται τις ημέρες αυτές ! Η Βιέννη θεωρείται «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» στην Ευρώπη, διαθέτοντας τις μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες χριστουγεννιάτικες αγορές, που λειτουργούν από το ένα σημείο της πόλης μέχρι το άλλο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία. Στις αγορές μπορεί κανείς να βρει χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά, χειροποίητα δώρα και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δένδρο, αλλά και παραδοσιακό ζεστό γλυκό κρασί, ανάμικτο με διάφορα είδη τσαγιού, φρούτα και μπαχαρικά.

Extra Tips : Στη βόλτα σας στη Βιέννη ,σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα υπέροχα βιεννέζικο σνίτσελ και να γλυκαθείτε με μια Sacher Torte σε ένα από τα καλύτερα καφέ της πόλης τo Café Central 
 
4η ημέρα BIENNH – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό , χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες βόλτες και ψώνια στην πόλη !Έπειτα αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής.
Οι τιμές περιλαμβάνουν:
• Αεροπορικά εισιτήρια με της Αustrian/ Ryanair/Wizzair για το δρομολόγιο Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα
• Δύο χειραποσκευές ανά άτομο (μία Χειραποσκευή 10 κιλών & μία μικρή τσάντα να χωράει κάτω από το κάθισμα)
• Mεταφορές από / προς το αεροδρόμιο της Βιέννης
• Ξενάγηση πόλης
• Διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό καθημερινά
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
• Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, τρένα , Κρουαζιέρες
• Δημοτικοί φόροι
• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων (125€)