Βιέννη Σάλτσμπουργκ - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Αεροπορικώς, 7 ημέρες

Βιέννη-Αυστρία-Σάλτσμπουργκ-Ίνσμπρουκ

ΑΠΟ 695 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αθήνα - Βιέννη
Πτήση για Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ευκαιρία για μια πρώτη βόλτα στην πόλη με το συνοδό μας. Το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το carousel, το τρενάκι συνθέτουν μια τέλεια γιορτινή ατμόσφαιρα! 
2η ημέρα Βιέννη
Πρωινό και πανοραμική ξενάγηση. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο κ.ά. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ανάκτορο Σενμπρούν, όπου θα ξεναγηθούμε στα κυριότερα δωμάτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο. 
3η ημέρα Βιέννη & Βιεννέζικα δάση
Πρόγευμα. Εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση, όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ. Επόμενος σταθμός η λουτρόπολη Μπάντεν. Επιστροφή στη Βιέννη και χρόνος ελεύθερος.
4η ημέρα Βιέννη - Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ - Σάλτσμπουργκ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για την περιοχή των λιμνών Σαλτσκάμεργκουτ, με φόντο τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων. Θα επισκεφθούμε τα χωριά Χάλστατ, Σεντ Γκίλγκεν και τη λίμνη Fuschlsee. Μεταφερόμαστε στη γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Προαιρετικό εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα Σάλτσμπουργκ - Αλατωρυχείο Χαλάιν
Πρόγευμα και ξεκινάμε ξενάγηση στο Σάλτσμπουργκ. Κήποι Μίραμπελ, Δημαρχείο, οικία Μότσαρτ, ναός Αγ. Πέτρου είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Χρόνος για βόλτα, αγορές. Σε μικρή απόσταση θα επισκεφθούμε το αλατωρυχείο Hallein, στο οποίο θα περιηγηθούμε. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ, απόγευμα ελεύθερο
6η ημέρα Ίνσμπρουκ - Κίτσμπουελ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο Κίτσμπουελ. Συνεχίζουμε για το Ίνσμπρουκ. Άφιξη και περιήγηση. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ.
7η ημέρα Σάλτσμπουργκ - Αβαείο Μελκ - Ντούρνσταϊν - Βιέννη - Αθήνα
Μετά το πρωινό αφήνουμε το Σάλτσμπουργκ με κατεύθυνση τη Βιέννη. Ενδιάμεσα θα επισκεφθούμε το επιβλητικό Αβαείο Μελκ και το Ντούρνσταϊν (Αυστρία) με τους αμπελώνες. Πτήση επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:
✓ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα με «Austrian»
✓ 3 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη, στο ξενοδοχείο Flemings Conference Hotel 4* ή παρόμοιο
✓ 3 διανυκτερεύσεις στο Σάλτσμπουργκ, στο ξενοδοχείο Mercure Salzburg City Hotel 4* ή παρόμοιο
✓ Πρωινό μπουφέ καθημερινά
✓ Μεταφορές, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
✓ Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
✓ Τοπικός ξεναγός στη Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ
✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 165 €.
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα, κρουαζιέρα στον Ρήνο και όπου απαιτείται.
Εορταστικό προαιρετικό δείπνο (μενού 3 πιάτων, χωρίς ποτά) 24/12: 59 €/ενήλικας - 25 €/ παιδί, 31/12: 62 €/ενήλικας - 25 €/παιδί.
Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο