ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (Από Αθήνα)

Οδικό Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Βιέννη-Βελιγράδι

ΑΠΟ 280 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Στάσεις καθ οδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής, διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και περιήγηση. Τα περισσότερα αξιοθέατα του Βελιγραδίου συγκεντρώνονται στην παλιά πόλη. Το πιο γνωστό και ωραίο σημείο της παλιάς πόλης είναι το φρούριο Kalemegdan το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο φανταστικό πάρκο και περιλαμβάνει πολλά αξιοθέατα όπως το στρατιωτικό μουσείο, τον ζωολογικό κήπο αλλά και ωραία θέα στην πόλη και στους ποταμούς Δούναβη και Σάββα. Πολύ κοντά στο φρούριο βρίσκεται η πλατεία Δημοκρατίας, μια μεγάλη και εντυπωσιακή πλατεία με όμορφα κτίρια. Θα δούμε επίσης τον πύργο όπου εκτελέστηκε ο Ρήγας Φεραίος, που μοιάζει µε τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, ο πύργος Νεµπόισα, ο οποίος χτίστηκε το 1460 και το όνομα του σημαίνει «ατρόμητος», διότι κατείχε καίρια θέση εκτός του βασικού οχυρωματικού συστήματος της πόλης του Βελιγραδίου. Μετά την κατάκτηση της περιοχής από τους Οθωμανούς, ο πύργος χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή. Κι εκεί βρήκε τον θάνατο ο Ρήγας Φεραίος το 1798, ενώ αγωνιζόταν για την οργάνωση του απελευθερωτικού αγώνα. Η μετατροπή του πύργου σε μουσείο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Σερβίας και δρομολογήθηκε το 2007. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό και ξεκινάμε για την Βιέννη. Άφιξη νωρίς το μεσημέρι και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μέρα ελεύθερη για να επισκεφθείτε τα καταστήματα της Μαρίας Χίλφεστρασσε  ή απολαύσετε βιεννέζικο καφέ στο ξακουστό ζαχαροπλαστείο της ΦΡΑΟΥ ΖΑΧΕΡ.  Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και ξεκιναμε την περιηγηση μας, στα αξιοθέατα της πόλης του μπαρόκ και του βαλς. Θα δούμε τη Ρινγκστράσσε με το εξαίρετο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Θέατρο. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το αριστούργημα του Σένμπρουν με τα 1400 δωμάτια. Απογευματινός περίπατος στην Κέρτρστράσσε, όπου θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος . Δείπνο, διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο   Βιέννη-Αθήνα με Aegean Airlines charter 23 kg (βαλίτσα)
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
  • Διαμονή 2 νύχτες στην Βιέννη και 2 νύχτες Βελιγράδι σε ξενοδοχεία  3* ή  4*  με πρωινό
  • Δώρο 3 δείπνα
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR, Δημοτικοί φόροι,  ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών & Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία & πόλεις, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό.