Καρναβάλι Βενετίας

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Ιταλία-Βενετία-Μπολόνια

ΑΠΟ 340 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΕΣΤΡΕ
Συγκέντρωση το απόγευμα στις 17.00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία και απευθείας πτήση για την Μπολόνια. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Μέστρε. Οι γραφικές γειτονιές σε συνδυασμό με την εορταστική ατμόσφαιρα μας προετοιμάζουν για τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες.
2η ημέρα ΒΕΝΕΤΙΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ - CANAL GRANDE BY NIGHT

Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη Βενετία, που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες. Μια πόλη ρομαντική και υπέροχη, μια πόλη μουσείο. Κανάλια και γεφυράκια, παλάτια, μουσεία και αίθουσες τέχνης, μια ατμόσφαιρα όμορφη και ρομαντική. Θα μεταβούμε στο Τρονκέττο και με βαπορέτα θα φτάσουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον ομώνυμο επιβλητικό ναό. Θα δούμε το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, την γέφυρα των στεναγμών και την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Τελειώνοντας την περιήγηση θα έχουμε χρόνο στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσουμε τις μοναδικές εκδηλώσεις. Σήμερα Σάββατο 22/2 όχι μόνο μπορείτε να δείτε τον διαγωνισμό καλύτερης στολής αλλά μπορείτε και να συμμετέχετε! Φορέστε την καλύτερη μάσκα, παρελάστε στην πασίγνωστη πλατεία και γίνετε πρωταγωνιστές του σόου!

Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα στο μεγάλο κανάλι της Βενετίας που θα σας μείνει αξέχαστη. Θα επιβιβαστούμε σε πλεούμενα σκάφη για να απολαύσουμε τα ιστορικά κτίρια που απορρέουν μέσα από το νερό, με τις αντανακλάσεις τους να μας μαγεύουν κατά μήκος του Canal Grande, του μεγαλύτερου και συγχρόνως πιο σημαντικού καναλιού της Βενετίας. Θα δούμε επίσης τη γέφυρα Rialto που ενώνει τις περιοχές του Σαν Πόλο και του Αγίου Μάρκου αποτελώντας τη μεγαλύτερη γέφυρα της Βενετίας.

3η ημέρα ΒΕΝΕΤΙΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - EAGLE FLIGHT - PALAZZO DUCALE
Θα πάρουμε ένα καλό πρωινό και θα αναχωρησουμε για μια ημέρα γεμάτη καρναβαλικές εκδηλώσεις που βρίσκεις μόνο στη Βενετία με χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Πλούσια χρώματα, γοητευτικά κοστούμια, ιδιαίτερες εκδηλώσεις και μεταμφιέσεις που ξεχωρίζουν μας περιμένουν για να ζήσουμε αυτή τη γιορτή. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο Eagle Flight και τον τελικό διαγωνισμό για την πιο όμορφη μάσκα του Καρναβαλιού στην κεντρική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Θα ζήσουμε σαν ντόπιοι σε παρελάσεις ανάμεσα σε αρλεκίνους, καζανόβες, Δόγηδες, ντόμινα, βαρόνους και μαρκίσιους. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα με γόνδολες στα στενά της πόλης.Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Palazzo Ducale, το πιο όμορφο παλάτι γοτθικής αρχιτεκτονικής που αποτέλεσε την κατοικία των Δόγηδων και όψη που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο
4η ημέρα MEΣΤΡΕ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στην ιστορική πρωτεύουσα της Emilia-Romagna την περίφημη Μπολόνια. Θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται

  • αεροπορικά εισιτήρια
  • 1 προσωπικό αντικείμενο (40Χ20Χ25) ανά άτομο & 1 αποσκευή έως 20κ ανά 2 άτομα.
  • προκράτηση θέσης σε όλες τις πτήσεις, για να είστε σε διπλανές θέσεις με τον συνταξιδιώτη σας. Σε πολλές αεροπορικές εταιρίες αυτό έχει επιπλέον κόστος.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
  • Λεωφορείο για την εκτέλεση των περιηγήσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης


Δεν περιλαβάνονται:

  • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων,
  • δραστηριοτήτων και φιλοδωρήματα , 
  • δημοτικοί φόροι πόλεων (3,5ε ανά άτομο-διαν/ση), πληρωτέοι στην υποδοχή του ξενοδοχείου, 
  • Βαπορέτο Βενετίας και προαιρετικές / προτεινόμενες εκδρομές ή δραστηριότητες.